Pigeon

Ethische babykleding

Pigeon is een Brits merk dat zich toelegt op het creëren van ethische en duurzame babykleding. Hun missie is om producten te leveren die zowel het gevoelige huidje van baby's als het milieu respecteren. Alle artikelen, van baby mutsen tot onesie pyjama's, zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Deze materiaalkeuze garandeert een ongeëvenaarde zachtheid en vermindert het risico op irritatie voor de meest gevoelige huidtypes. Door een milieubewuste aanpak na te streven, zet Pigeon zich in om op een duurzame manier te produceren, waarbij de impact op het milieu wordt beperkt en er kleding van superieure kwaliteit wordt aangeboden.

Een elegant en functioneel design

De producten van Pigeon onderscheiden zich door hun eenvoudige, elegante en functionele design. Het merk biedt een reeks praktische kledingstukken, zoals slabbetjes en baby overalls, die het leven van ouders vergemakkelijken en tegelijkertijd het comfort van kinderen waarborgen. Goed doordachte details, zoals gemakkelijk te gebruiken drukknoopjes, maken het aankleden en verschonen snel en moeiteloos. Pigeon slaagt erin om esthetiek en functionaliteit te combineren, met zachte patronen en comfortabele snits die baby's de vrijheid geven om vrij te bewegen, terwijl ze goed beschermd blijven. Ontdek hun assortiment slabbetjes en accessoires voor een vleugje dagelijkse functionaliteit.

Comfort en welzijn voorop

Het comfort van baby's staat bij Pigeon voorop. Of het nu gaat om een zachte en beschermende muts, een comfortabele onesie pyjama voor rustige nachten, of een baby overall voor uitstapjes, elk stuk is ontworpen om de allerkleinsten in zachtheid te wikkelen. De natuurlijke en ademende materialen die door het merk worden gebruikt, zorgen ervoor dat de babyhuid gezond blijft en vrij van irritatie. Pigeon besteedt veel aandacht aan de details, zodat elk kledingstuk niet alleen aangenaam is om te dragen, maar ook duurzaam en makkelijk te onderhouden, voor het geluk van zowel ouders als kinderen. Ontdek ook hun dekens om de set compleet te maken en uw baby een zachte cocon te bieden.

Er zijn 97 artikelen op voorraad.

Filters

Eco-pluspunten

Prijs

€ 0,00 - € 75,00
Pigeon Organics: biologisch katoentextiel voor kinderen!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt