HABA

Al vele generaties lang ontwikkelt en produceert het Duitse merk Haba kwalitatief speelgoed met een uniek design. Daarbij laten ze zich inspireren door de mens en de natuur met als doel bijzondere producten te maken die de nieuwsgierigheid van je kinderen prikkelen en hun drang tot spelen stimuleren.

Kinderen zijn het belangrijkste wat wij hebben. Daarom is het onze taak om hen op te voeden als zelfstandige, creatieve en fantasievolle mensen. Bij Haba hebben ze doordacht speelgoed waarmee kinderen urenlang kunnen spelen en plezier beleven. Elk stuk speelgoed is afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Haba streeft steeds naar duurzame productie van speelgoed en zet in op actieve milieuzorg. Zo maken ze gebruik van de modernste productietechnieken en innovatieve materialen voor hun producten. Al hun speelgoed wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én prachtig speelgoed in één dus!

HABA

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt