Buggyboek Bosdieren

€ 10,39

-20%

€ 12,99

8 Items

Het buggyboekje Bosdieren van HABA is een leuk en educatief speeltje voor baby's en peuters. Het vervult de functie van een leerspeeltje en kan worden bevestigd aan verschillende voorwerpen zoals een buggy, autostoeltje of een klein bedje.

Het buggyboekje Bosdieren van HABA is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bijzonder robuust. Het is zacht en gemakkelijk vast te pakken, wat het ideaal maakt voor kleine kinderhandjes. De felle kleuren en verschillende texturen van het boekje stimuleren de sensorische waarneming en nieuwsgierigheid van kinderen. Daarnaast biedt het buggyboekje verschillende functies zoals rammelaars, piepgeluiden en een klein rammeltje, wat extra entertainment toevoegt.

Het buggyboekje Bosdieren van HABA is bijzonder geschikt voor baby's en peuters vanaf 6 maanden. Het bevordert de ontwikkeling van motorische vaardigheden, sensorische waarneming en de nieuwsgierigheid van kinderen. Bovendien is het dankzij de bevestigingsmogelijkheden een ideaal speeltje voor onderweg, dat helpt tegen verveling en de ontwikkeling van het kind ondersteunt.

Ref: HAB1085

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt