Fresk

Leuke printjes en een minimalistisch design

Fresk is een stijlvol en duurzaam baby- en kindermerk dat zich richt op het creëren van producten die niet alleen mooi zijn, maar ook zorgen voor een betere wereld voor de kleintjes. Het merk is gevestigd in Nederland en heeft een internationale aanwezigheid.

Het assortiment van Fresk omvat kleding, slaapzakken, dekens, swaddles, badjassen en nog veel meer voor baby's en kinderen tot ongeveer 4 jaar oud. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en worden geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Door te kiezen voor biologisch katoen, vermijdt Fresk het gebruik van schadelijke chemicaliën die in conventioneel katoen worden gebruikt. Bovendien zijn de producten van Fresk vrij van kinderarbeid en worden ze geproduceerd in fabrieken die voldoen aan strenge sociale en ecologische normen.

Fresk staat bekend om zijn prachtige, unieke en handgetekende prints die zijn geïnspireerd op de Scandinavische cultuur. Het merk hecht veel waarde aan de esthetiek van zijn producten en zorgt ervoor dat elke print en elk ontwerp zorgvuldig is geselecteerd en ontworpen. De kleding en accessoires van Fresk hebben een tijdloze uitstraling en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Op hun website biedt Fresk niet alleen producten aan, maar ook inspiratie en tips voor ouders, zoals informatie over de voordelen van biologisch katoen en hoe je het beste voor je baby kunt zorgen. Bovendien heeft Fresk verschillende samenwerkingen gehad met goede doelen om te laten zien dat het merk zich niet alleen richt op winst maken, maar ook op het steunen van anderen.

In het kort is Fresk een prachtig merk dat duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit combineert in zijn baby- en kinderproducten. Het merk is er trots op dat het bijdraagt aan een betere wereld voor de kleintjes en heeft een sterke online aanwezigheid om zijn boodschap te verspreiden.

Fresk

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt