De 5 Belgische merken die het geweldig doen

De 5 Belgische merken die het geweldig doen

Of je nu op zoek bent naar producten voor kinderen, natuurlijke verzorging of ecologische schoonmaakproducten, deze vijf Belgische merken combineren kwaliteit, innovatie en respect voor het milieu. Ontdek je nieuwe favorieten!

Trixie: kleurrijke rugzakken voor kinderen!

Trixie is een Belgisch merk dat zich richt op de wereld van kinderen. Met bijzondere aandacht voor duurzame materialen en speelse ontwerpen biedt Trixie een complete reeks producten voor baby's en kinderen. Van kleding tot speelgoed en kinderartikelen, elke creatie is ontworpen om de verbeelding te stimuleren en het comfort en de veiligheid van de kleintjes te waarborgen. De kleurrijke motieven en milieuvriendelijke materialen maken Trixie een must-have voor ouders die waarde hechten aan kwaliteit en esthetiek.

Wash Wash Cousin: zelfgemaakte cosmetica

Wash Wash Cousin revolutioneert de wereld van vaste cosmetica met ambachtelijke, natuurlijke en zero waste producten. Gemaakt in België, hun zepen, vaste shampoos en deodorants zijn samengesteld uit biologische en milieuvriendelijke ingrediënten. Elk product is ontworpen om een unieke sensorische ervaring te bieden en tegelijkertijd het milieu te respecteren. Hun minimalistische en herbruikbare verpakkingen maken Wash Wash Cousin een favoriet bij degenen die een duurzamere levensstijl aannemen.

CÎME: biologische verzorging die sociale projecten ondersteunt

CÎME biedt biologische en eerlijke verzorgingsproducten gemaakt van hooggelegen planten. Dit Belgische merk combineert de schoonheidsgeheimen van de Himalaya-bergen met westerse cosmetische expertise. Hun producten, variërend van gezichtsoliën tot hydraterende crèmes, zijn biologisch gecertificeerd en gemaakt zonder schadelijke ingrediënten. CÎME zet zich ook in voor het ondersteunen van sociale projecten in Nepal, waardoor elke aankoop een bijdrage levert aan de planeet en de lokale gemeenschappen. Kies voor CÎME en laat je betoveren door de zuiverheid en effectiviteit van hun verzorgingsproducten.

BEBIO: de beste ingrediënten voor je baby

BEBIO is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in verzorgingsproducten voor baby's en kinderen. Met een volledige reeks zachte en natuurlijke producten garandeert BEBIO een optimale tolerantie voor de gevoelige huid van kleintjes. Hun formules, ontwikkeld met biologische ingrediënten, zijn dermatologisch getest en respecteren de meest delicate huid. BEBIO onderscheidt zich door zijn toewijding aan de veiligheid en het welzijn van kinderen, terwijl de milieubelasting wordt geminimaliseerd.

Ecover: ecologische en biologisch afbreekbare reinigers!

Ecover is een pionier in ecologische schoonmaakproducten. Al decennia lang biedt dit Belgische merk effectieve en milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen. Hun producten, variërend van wasmiddelen tot allesreinigers, zijn samengesteld uit biologisch afbreekbare ingrediënten en verpakt in recyclebare verpakkingen. Ecover zet zich in om de ecologische voetafdruk van elk huishouden te verkleinen en een gezonde en schone omgeving te garanderen. Vertrouw op Ecover voor schoonmaakproducten die zorgen voor je huis en de planeet.

Er zijn 273 artikelen op voorraad.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt