Afwasmiddel voor babyflesjes - Pear Nectar

€ 6,40

27 Items

Ecologisch afwasmiddel met een frisse peer geur voor het wassen van babybenodigdheden. Zacht voor jouw handen en voor het wassen van spulletjes die in direct contact komen met je baby.

Inhoud: 700 ml

 

Dit eco afwasmiddel:

 is vegan en cruelty free

 reinigt babyflessen, melkpompen en tutjes grondig

 is zacht voor jouw handen tijdens het afwassen

Ref: 626232603187

Dit natuurlijk afwasmiddel van ATTITUDE is hypoallergeen en 100% vegan. Je kan vanaf nu dus met een gerust hart vet, vuil en melkrestjes van drinkflesjes, melkpompen en tutten wassen. 

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Je hebt per liter heet water ongeveer 2 ml van dit product nodig. Voor een standaard gootsteen is dat 15 ml. Niet geschikt voor de vaatwasser. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

<5% Vegetable anionic surfactants, <5% vegetable non-ionic surfactants. Contains also: Aqua / water / eau, sodium chloride, glycerin, sodium gluconate, sodium citrate, saponins, gamma-undecalactone (sweet fruit) (<5%), ethyl acetate (pear) (<5%).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt