Attitude

Natuurlijk, met pure ingrediënten

ATTITUDE is een bedrijf uit Canada dat natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn innovatief en steeds van de hoogste kwaliteit. ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

De verzorgingsproducten zijn zacht voor de gevoelige huid en hypoallergeen. De huishoudproducten en dierenverzorgingsproducten zijn 100% veilig en bevatten geen schadelijke stoffen. En de babyproducten zijn volledig vegan en dermatologisch getest dus ideaal voor de verzorging van je kleintje.

Always safe, never sorry

Hun belofte: always safe, never sorry. Als je ATTITUDE producten gebruikt dan kies je voor producten met een minimale impact op het klimaat en maximaal gebruik van natuurlijke ingrediënten. Alles wat uiteindelijk in een product terecht komt is afkomstig van een producent die de nodige certificaten moest voorleggen. ATTITUDE heeft daardoor niets te verbergen en ze zijn volledig transparant over hun productieproces. Je kan dankzij ATTITUDE dus met een gerust hart zorg dragen voor jezelf en je ‘thuis’.

Bomen voor een groenere planeet

Hun doel is het gebruik van plastic te verminderen en de planeet te helpen herstellen door bomen te planten. Attitude verbindt zich ertoe een boom te planten in samenwerking met Eden Reforestation Projects en OneTree Planted voor elk product dat online of in een deelnemende winkel wordt verkocht.

Verminderen, Hergebruiken, Recycleren

De flessen en verpakkingen zijn gemaakt van HDPE 2-kunststof, een van de gemakkelijkst te recyclen kunststoffen. Doel is het gebruik van nieuwe materialen en plastic voor eenmalig gebruik terug te dringen door de voorkeur te geven aan ecologisch verantwoorde en innovatieve materialen (bv. de VRAC eco refills to go).

Attitude

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt