Slab Bandana Teddy Bear GOTS pack van 2 - Jollein

€ 12,78

-20%

€ 15,97

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

De Teddy Bear bandana slabbetjes van Jollein zijn essentieel om je baby schoon te houden en voegen tegelijkertijd een vleugje stijl toe. Gemaakt van biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS, zijn deze zachte en absorberende slabbetjes perfect voor maaltijden en speelmomenten. De set van 2 bevat slabbetjes met een schattig ontwerp en teddy bear motieven. De praktische snit en de verstelbare sluiting zorgen voor optimaal comfort en effectieve bescherming tegen spetters.

Ref: JOL359

Geef je baby comfort en bescherming met deze charmante bandana slabbetjes. Ontworpen om zowel praktisch als stijlvol te zijn, is deze slab ideaal voor maaltijden en voor tijden van teething wanneer je kind veel kwijlt.

  • Beschermt de babykleding effectief door zijn absorberende ontwerp.
  • Voorkomt frequente kledingwissels door het opvangen van kwijl en het droog houden van de kleding.
  • Eenvoudig aan te trekken dankzij de verstelbare drukknoopjes, waarmee je het slabbetje perfect kunt aanpassen naarmate je kind groeit.
  • Verkrijgbaar in een set van 2, zodat je altijd een schoon slabbetje hebt wanneer de ander vies is of in de was zit.

  • Materiaal : 100 % jersey-katoen, biologisch en GOTS-gecertificeerd.
  • Afmetingen : 37 x 24,5 cm.
  • Onderhoud : Wasbaar tot 60 graden om de kwaliteit en netheid te behouden.

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in baby- en kinderproducten, waarbij elegant design en functionaliteit worden gecombineerd. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd door OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate huid van baby's. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, en creëert een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar praktische en esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt