Mini opbergzak Cars - Play&Go

€ 18,95

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

De mini-opbergzak voor speelgoed Cars van Play&Go is perfect om het speelgoed van je kinderen te organiseren en voegt tegelijkertijd een speelse touch toe aan hun ruimte. Met zijn Cars-thema ontwerp is hij zowel functioneel als leuk. Deze compacte zak verandert in een speelmat voor praktisch gebruik thuis of onderweg. Hij is gemakkelijk schoon te maken en te dragen, waardoor het speelgoed netjes en binnen handbereik blijft. Ideaal voor kleine ruimtes, maakt hij het opruimen eenvoudiger en moedigt kinderen aan om hun speelruimte netjes te houden.

Ref: PGO043

De mini-opbergzak van Play&Go combineert lichtheid en functionaliteit, ideaal om speelgoed, snacks, stiften, figuurtjes en nog veel meer te organiseren. Hij is gemakkelijk in een grote rugzak of koffer te schuiven, maar kan ook met de hand worden gedragen. Je kinderen zullen het geweldig vinden om hun favoriete speelgoed mee te nemen tijdens bezoekjes aan vrienden, grootouders, op vakantie of in verschillende kamers van het huis. Het is ook zeer handig om de kamer snel op te ruimen bij onverwacht bezoek. De zak is aan één kant bedrukt, terwijl de binnenkant effen is.


  • Gebruik : Ideaal om verschillende voorwerpen zoals speelgoed en snacks op te bergen, en gemakkelijk mee te nemen of in een andere tas te stoppen.
  • Afmetingen : Diameter van 40 cm.
  • Samenstelling : 70% katoen, 30% polyester.

Play&Go is een innovatief merk dat speelse en functionele opbergtassen aanbiedt. Ontworpen om het opbergen van speelgoed en accessoires te vergemakkelijken, transformeren hun producten in speelmatten voor een praktische en leuke ervaring. Gemaakt van duurzame materialen, combineren de Play&Go-tassen esthetiek met robuustheid. Perfect om kinderkamers te organiseren terwijl ze een speelse touch toevoegen, zijn deze tassen verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Kies voor Play&Go en vereenvoudig het opruimen terwijl je de verbeelding van je kleintjes stimuleert.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt