Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.52 / 5

Duurzaam spelen

Op zoek naar originele spelletjes die de fantasie van je kindje prikkelen? Speciaal voor alle kinderen van 0 tot 100 jaar selecteerden we een reeks duurzaam speelgoed, vrij van giftige stoffen. Speelgoed dat goed scoort op vlak van duurzaamheid, ecologie en veiligheid vind je hier. Zowel klassiekers zoals mens-erger-je-niet of houten Kapla bouwsets als nieuwigheden zoals open-ended play met de trendy Wobbel zit in ons assortiment. Leuk weetje: de speelgoedfabrikanten in ons aanbod opteren ook, in de mate van het mogelijke, voor recycleerbare verpakkingen.

Veilig babyspeelgoed

Speciaal voor de allerkleinsten selecteerden we een reeks veilige, stijlvolle en milieuvriendelijke eerste speeltjes van o.a. HABA en Hoppa. In deze sectie vind je zachte knuffeldoekjes, kleurrijke stapelfiguren en eco rammelaars. Niet alleen voor jouw eigen kleintje maar ook ideaal om cadeau te doen op een babyborrel of doopfeest.

Duurzaam bosbeheer

Voor hoogkwalitatief houten speelgoed van merken zoals HABA, Ulysse, Plan Toys, EverEarth, Wobbel en Kapla ben je hier op het juiste adres. Je kleintje kan erop los puzzelen, bouwen en spelen met de tofste houten speeltjes die het FSC keurmerk dragen.

Spelend leren

Op zoek naar leuke manieren om je kindje te laten kennismaken met de cijfers, seizoenen of het alfabet? Onze selectie mooie kinderboeken, magnetische spelletjes en ander educatief speelgoed over o.a. de wereld, dieren en de natuur maakt leren zeker en vast heel wat leuker! Ook voor een eerste kennismaking met ritme, geluid en muziek zetten we graag toffe muziekinstrumenten van o.a. DJECO, Vilac en Janod voor jou in de kijker.

De allerleukste rollenspellen

Kleine bouwers, koks, dokters en winkeliers kunnen hun hart ophalen in ons ruim aanbod aan verantwoord imitatiespeelgoed van o.a. Plan Toys, Janod en Goki in natuurlijke materialen. Plan Toys produceert bijvoorbeeld hun speelgoed op basis van rubberhout en resthout, verpakt sets in recycleerbaar verpakkingen en opteert steeds voor kind- en milieuvriendelijke varianten van inkt en lijm.

Samen creatief

Alle benodigdheden voor een geslaagde knutselnamiddag vind je hier! Knutseldozen, grime kits en duurzaam teken- en schildermateriaal. Alles op basis van natuurlijke ingrediënten en 100% veilig voor de kleintjes om creatief mee aan de slag te gaan.

Gezond buitenspeelgoed

Voor zowel leuke buitenspelletjes voor in de tuin, op het strand of de speelplaats hebben we een mooie reeks buitenspeelgoed voor alle leeftijden. Ook voor actieve kids die graag rondcruisen op een Trybike of loopfiets van Janod voorzien we zowel de fietsjes als helmen in diverse vrolijke kleuren.

Gezelschapsspellen voor het hele gezin

Zin om vanavond gezellig te dobbelen, puzzelen of het tegen elkaar op te nemen in een spannend strategiespel? In onze reeks gezelschapsspelletjes zit voor ieder wat wils van o.a. Lilliputiens, Smart, HABA,Vilac en Janod.  

Er zijn 2011 producten
Er zijn 2011 producten
Onze Merken