Opbergzak & speelmat Print Farm - Play&Go

Multifunctionele tas die ook dienst doet als speeltapijt

€ 36,95

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Verzamel al je speelgoedtrucks en boerderijdieren en berg ze op in de fantastische opbergoplossing van Play & Go met een boerderijthema. Dit thema is geliefd bij zowel jong als oud, jongens en meisjes. Hoe leuk zou het zijn om op elk moment van de dag naar de boerderij te kunnen gaan? Met deze oplossing kun je nu je eigen denkbeeldige boerderij bouwen!

Ref: PGO066

De Play&Go opbergtassen en speelmatten combineren functionaliteit en plezier voor kinderen. Ontworpen om het opruimen van speelgoed te vereenvoudigen terwijl ze een ruime speelruimte bieden, zijn deze tassen ideaal voor avonturen thuis of onderweg. Hun praktische en lichte ontwerp maakt ze gemakkelijk te dragen en te gebruiken.

  • Verandert in een speelmat met een diameter van 140 cm wanneer hij open is.
  • Gemakkelijk te dragen: stop hem in een grote rugzak, koffer of draag hem in de hand.
  • Handig om speelgoed, bouwstenen, knuffels en meer mee te nemen tijdens uitstapjes.

  • Herkomst : Gemaakt in België.
  • Afmetingen : Ø 140 cm.
  • Samenstelling : 70% stevig katoen, 30% polyester.
  • Onderhoud : Koud wassen wordt aanbevolen, vervolgens ophangen om te drogen.

Play&Go is een innovatief merk dat speelse en functionele opbergtassen aanbiedt. Ontworpen om het opbergen van speelgoed en accessoires te vergemakkelijken, transformeren hun producten in speelmatten voor een praktische en leuke ervaring. Gemaakt van duurzame materialen, combineren de Play&Go-tassen esthetiek met robuustheid. Perfect om kinderkamers te organiseren terwijl ze een speelse touch toevoegen, zijn deze tassen verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Kies voor Play&Go en vereenvoudig het opruimen terwijl je de verbeelding van je kleintjes stimuleert.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt