Opbergzak & speelmat - Print Farm

Multifunctionele tas die ook dienst doet als speeltapijt

€ 36,95

3 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Verzamel al je speelgoedtrucks en boerderijdieren en berg ze op in de fantastische opbergoplossing van Play & Go met een boerderijthema. Dit thema is geliefd bij zowel jong als oud, jongens en meisjes.

Hoe leuk zou het zijn om op elk moment van de dag naar de boerderij te kunnen gaan? Met deze oplossing kun je nu je eigen denkbeeldige boerderij bouwen!

Ref: PGO066

De multifunctionele en stijlvolle Print Farm opbergzak en speelmat van PLAY & GO biedt een slimme oplossing om speelgoed op te bergen. Het boerderij-thema is gedrukt op beide zijden van de opbergzak, waardoor het ook kan dienen als activiteiten speelmat om een gezellige speelruimte voor kinderen te creëren zonder veel gedoe.

Zodra de speeltijd voorbij is, trek je gewoon aan de touwtjes van het speelkleed en het transformeert in een handige opbergtas. Dit is perfect om al je boerderij speelgoed netjes op te bergen.

Materiaal: 80% stevig katoen, 20% polyester
Afmetingen: Ø 140 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt