Babymat Bloom 3 in 1 Mustard - Play&Go

€ 119,95

3 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gerecycleerde materialen
Belgisch merk
Biologisch

Laat je baby opgroeien in stijl met dit prachtige mosterdgele speeltapijt van biologisch katoen. Het speeltapijt heeft een uniek bloembladontwerp dat zich aanpast aan de ontwikkeling van je baby. Wanneer de bloemblaadjes omhoog staan, creëren ze een veilig ligbedje met zachte bumpers om je baby te beschermen. Naarmate je baby groeit en begint te spelen, kunnen de bloemblaadjes worden uitgeklapt tot een groot en comfortabel speelkleed, perfect voor tummy time en speelplezier onder toezicht. Dit speeltapijt is ideaal om de wereld te ontdekken en de ontwikkeling van je kleintje te ondersteunen.

Ref: PGO072

Transformeer eenvoudig de speelmat in een knus nestje voor je baby met de Play&Go Bloom. Deze 3-in-1 speelmat past zich aan de behoeften van je kind aan en biedt zowel een speelruimte als een beschermend nestje.

  • De Play&Go Bloom verandert in een nestje met zachte opstaande randen om je baby te beschermen, of in een grote speelmat voor speelmomenten en verkenning.
  • Deze veelzijdige mat kan ook dienen als opbergruimte voor speelgoed in een kinderkamer of speelkamer.
  • De Bloom is licht, gemakkelijk te verplaatsen dankzij de aparte draagriemen, en biedt een vertrouwde plek, waar je ook bent.

  • Afmetingen: Ongeveer 5 cm dik. Opstaande bloemblaadjes zijn 76 cm breed en 27 cm hoog. In speelmatconfiguratie heeft de mat een diameter van 130 cm.
  • Samenstelling: Buitenste laag van 100% biologisch katoen. Vulling van GRS-gecertificeerd gerecycled PET. Een kilo van deze vezel voorkomt dat vele plastic flessen op de vuilnisbelt belanden.
  • Onderhoud: Alleen machinewas op een fijnwasprogramma; geen wasmiddel gebruiken; gebruik een wasmiddel voor delicate stoffen; niet schrobben; plat laten drogen (niet in de droger).

Play&Go is een innovatief merk dat speelse en functionele opbergtassen aanbiedt. Ontworpen om het opbergen van speelgoed en accessoires te vergemakkelijken, transformeren hun producten in speelmatten voor een praktische en leuke ervaring. Gemaakt van duurzame materialen, combineren de Play&Go-tassen esthetiek met robuustheid. Perfect om kinderkamers te organiseren terwijl ze een speelse touch toevoegen, zijn deze tassen verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Kies voor Play&Go en vereenvoudig het opruimen terwijl je de verbeelding van je kleintjes stimuleert.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt