Bloom 3 in 1 babymat - Dusty blue

Ga van zacht speelkleed naar hip babynestje in enkele seconden

€ 95,96

-20%

€ 119,95

10 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Laat je baby opgroeien in stijl met dit prachtige blauwe speeltapijt van biologisch katoen. Het speeltapijt heeft een uniek bloembladontwerp dat zich aanpast aan de ontwikkeling van je baby.

Wanneer de bloemblaadjes omhoog staan, creëren ze een veilig ligbedje met zachte bumpers om je baby te beschermen. Naarmate je baby groeit en begint te spelen, kunnen de bloemblaadjes worden uitgeklapt tot een groot en comfortabel speelkleed, perfect voor tummy time en speelplezier onder toezicht. Dit speeltapijt is ideaal om de wereld te ontdekken en de ontwikkeling van je kleintje te ondersteunen.

Ref: PGO073

De Play&Go Bloom Dusty blue is een uniek 3-in-1 speelkleed dat met je kind meegroeit. Het populaire design van de babymat is nu uitgerust met hoge randen, waardoor het speeltapijt kan worden omgevormd tot een gezellig babynestje en een handige opbergoplossing.

Dit speelkleed past perfect in elke moderne kinderkamer of speelruimte. Als je kinderen uit het babynestje gegroeid zijn, wordt de Bloom een ideale opbergoplossing voor al hun favoriete speelgoed en knuffels. Hierdoor blijft alles netjes georganiseerd op één plek!

De Bloom is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de afzonderlijke draagriemen. Het biedt een veilige en vertrouwde ruimte voor je baby en is gemakkelijk mee te nemen op vakantie of als je kleintje elders gaat logeren.

Gebruik het speelkleed als volgt: om van speelkleed naar babynestje/opberger te gaan, til je de blaadjes eenvoudig op door zachtjes aan de touwtjes te trekken. Plaats de touwtjes in de zak en je Play&Go Bloom is klaar voor gebruik.

De buitenkant van het speelkleed is gemaakt van 100% biologisch katoen en de vulling is gemaakt van gerecycled PET. De opstaande bloemblaadjes hebben een breedte van 76 cm en een hoogte van 27 cm, en als het speelkleed in bloei staat, heeft het een diameter van 130 cm en een dikte van ongeveer 5 cm.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt