Speelgoedtas & speelmat Les Toupitis - Moulin Roty & Play&Go

€ 31,96

-20%

€ 39,95

5 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

Onze twee favoriete Belgische merken, Play&Go en Moulin Roty, hebben samengewerkt om een uniek product aan te bieden: een creatief speelkleed van katoen, in de kleuren en patronen van de collectie Les Toupitis van Moulin Roty. Dit mooie kleed verandert in een opbergtas: trek eenvoudig de koorden aan met de verstelbare riem om het makkelijk mee te nemen.

Ref: MRO476
  • Leeftijd: vanaf de geboorte
  • Afmetingen: 25,5 x 6 x 21,5 cm
  • Materiaal: katoen, polyester
  • Onderhoud: wassen op 30° met een wolwasprogramma. Niet in de droger.

Welkom in de magische wereld van Moulin Roty! Sinds 1972 betovert dit Franse merk groot en klein met zijn originele en poëtische creaties. Ontdek schattige knuffels, fantasierijke spellen en charmante decoraties, allemaal ontworpen met oog voor detail en een vleugje dromerigheid. Elk product van Moulin Roty is een betoverende reis naar een wereld van zachtheid en creativiteit, perfect om de zintuigen van kinderen te prikkelen en een vleugje magie aan hun dagelijks leven toe te voegen. Met Moulin Roty wordt elk moment een prachtig avontuur!


Play&Go: het Belgische merk dat creativiteit en functionaliteit samenbrengt om speelse en praktische producten te creëren! Bekend om zijn innovatieve visie, maakt Play&Go unieke opbergoplossingen die veranderen in inspirerende speelruimtes. Hun tassen/tapijten bieden een praktische ervaring om speelgoed georganiseerd te houden, terwijl ze de verbeelding stimuleren tijdens avonturen in de buitenlucht. Door creatief ontwerp en duurzame kwaliteit te combineren, betovert Play&Go zowel klein als groot, waardoor elk moment een magische reis wordt in de wereld van spelletjes...

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt