Sluier Vintage Boho Lace Ivory 155 cm - Jollein

€ 24,49

-30%

€ 34,99

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Zonder chemicaliën

Boho vibes met deze prachtige sluier met kant! Deze off-white sluier heeft een kanten rand en geeft instant een romantische sfeer.

Deze knappe vintage look klamboe maakt van het wiegje een knusse slaapplek. En je zult zien: zodra je de klamboe hebt opgehangen, is de babykamer af!

Ref: JOL510

De Vintage muskietennet van Jollein is verkrijgbaar in allerlei mooie, trendy kleuren! Past het bij de kleurenschema van de kamer van je baby? Of zal het de blikvanger van de kinderkamer zijn? Hoe Instagram-waardig wil je dat de kinderkamer is?


  • Materiaal: het muskietennet is gemaakt van 80% polyester en 20% katoen.
  • Onderhoud: je kunt het wassen in de handwascyclus. Hang het daarna op om in zijn vorm te drogen. Niet in de droger doen; strijken is toegestaan.
  • Afmetingen: 155 cm

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby’s en jonge kinderen, met een combinatie van stijlvol design en functionaliteit. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textielen, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate babyhuid. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, en creëert een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar zowel praktische als esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt