Piekstok Sluier Messing Gold - Jollein

€ 44,00

-20%

€ 54,99

1 Item

Met deze zwart metalen piekstok hang je jouw favoriete klamboe heel eenvoudig op zonder dat je gaten hoeft te boren in het plafond of in de muur. En je zult zien: zodra de sluier aan de piekstok hangt is de kinderkamer gezelliger. En met een prachtige klamboe wordt het kinderbedje ineens een extra knus plekje voor je kindje om elke keer weer weg te dromen.

Ref: JOL602

Het witte spijltjeshek van Jollein maakt het gemakkelijk om een klamboe boven het bed van uw kind op te hangen zonder dat u een haak aan het plafond hoeft te voorzien. De steun is van ijzer en in hoogte verstelbaar. De bijpassende klamboe is apart verkrijgbaar en kan gemakkelijk aan de haak worden gehangen. Welke kleur klamboe kiest u om bij het spijltjeshek te passen?


  • Materiaal : 100% metaal
  • Afmetingen : 150 cm hoog en verstelbaar in hoogte.

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby's en jonge kinderen, waarbij elegant design en functionaliteit worden gecombineerd. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd volgens OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate huid van baby's. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, die een harmonieuze en warme sfeer creëren voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar producten die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt