Forest geborduurd kussen - Moth

€ 54,00

1 Item

Haal de natuur naar binnen met het lieflijke geborduurde Forest-kussen.

Het zachte kussen bestaat uit een voorkant van kelim in 100% Nieuw-Zeelandse wol en een achterkant van GOTS-gecertificeerd canvas. Als een klein sprookje uit het bos is het kussen geborduurd met een geel fladerend beestje in contrasterende kleuren.

Ref: FRM221

Forest geborduurd sierkussen Moth van FERM LIVING is gemaakt uit mooie, duurzame materialen en afgewerkt met de mooiste borduursels. Dit kussen met vliegend insect matched perfect met de andere kussens uit dezelfde lijn van ferm living kIDS. Laat het Forest Embroidered Cushion nonchalant op het bed liggen of leg het in je speeltent of gewoon op de grond als een leuke aanvulling voor speelkwartiertjes.

Afmetingen: 40 x 40 cm
Materiaal: Voorkant: 100% NZ wol met borduursel. Achterkant: 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Vulling van veren en dons
Onderhoud: Alleen stomen

_

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt