Ferm Living

Verken de verfijnde wereld van Ferm Living, een Deens merk dat de Scandinavische elegantie en welzijn belichaamt. Ideaal voor liefhebbers van natuurlijke materialen en strak design, biedt Ferm Living een verfijnde collectie interieurdecoratie die elke hoek van je huis een chique touch geeft, terwijl het de verbeelding van kinderen betovert.

Het verhaal van Ferm Living

Ferm Living is ontstaan uit de visie van Trine Andersen, geïnspireerd door een unieke ervaring met een waarzegger. Deze ervaring leidde tot de oprichting van "Ferm", gesymboliseerd door een klein vogeltje in het logo, wat het begin van een droom vertegenwoordigt. Afkomstig uit Denemarken, waardeert Ferm Living innovatie en creativiteit, met multifunctionele producten. Ontdek de magie van Scandinavisch design met Ferm Living bij Sebio en transformeer je huis in een oase van sereniteit en stijl.

Harmonie en elegantie in elk detail

De tapijten en kussens met delicate patronen nodigen uit tot ontspanning, terwijl de lampen een warme sfeer creëren. De beddengoedsets veranderen slaapkamers in rustgevende heiligdommen, en de tipi's stimuleren avontuur en spel. De muzikale mobiles sussen de dromen, en de muurorganizers voegen een praktische stijl toe.

Scandinavische esthetiek en functionaliteit

Sebio waardeert Ferm Living voor zijn perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De zachte dekens, opbergmanden, planken, spiegels en poefs verfraaien elke ruimte terwijl ze praktisch blijven. De collectie omvat ook artistieke behangpapier en schattige dierenfiguren, perfect voor kinderen.

Er zijn 80 artikelen op voorraad.

Ferm Living: het Deense merk voor interieurdecoratie!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt