Dot behangpapier - Off-white

€ 59,90

2 Items

Dit - met de hand geprinte - bolletjespatroon doet denken aan aardappelstempels waarmee een willekeurig patroon wordt gemaakt. Deze speelse dots vormen de basis van het Dot behang uit de Ferm Living collectie.

Een perfecte match met zowel je babykamer, kinderkamer als in een woonkamer. Voor een moderne look met een speelse toets.

DIT BEHANG IS OP VOORRAAD: 6 rol(len). Heb je meer rollen nodig? Dan kan je deze perfect bij bestellen, de levertijd is dan iets langer.

Ref: FRM140

Knap Dot behangpapier Off-White uit de collectie van Ferm Living. Het subtiele, maar toch opvallende design is gemaakt met verf op waterbasis en geprint op non-woven papier.

Voor het mooiste resultaat kan je best genoeg papier in 1 keer bestellen omdat de kleuren van het papier met de hand gemengd zijn en dus per lot kunnen verschillen.

Afmetingen rol: 53 x 1000 cm
Materiaal: gedrukt op 150g vliespapier kwaliteit - kleuren op waterbasis

Handige stap-voor-stap tutorial:

Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan ?2/stuk. Het behang op bestelling heeft een levertijd van minimum 3 weken.

_

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt