Katie Scott behangpapier - Birds - Dusty Red

€ 79,90

4 Items

De door de natuur geïnspireerde wereld van de Britse illustrator Katie Scott geeft stijl aan elke ruimte met haar hippe behangontwerpen zoals dit design dat de ongetemde schoonheid van vogels laten zien.

Rijk aan zowel details als kleur en toont elegante kraanvogels, lieve spreeuwen en kuifkaketoes die een natuurlijke uitstraling geven aan muren, of het nu in een kinderkamer is of in je woonkamer.

DIT BEHANG IS OP VOORRAAD: 5 rollen. Heb je meer rollen nodig? Dan kan je deze perfect bij bestellen, de levertijd is dan iets langer.

Ref: FRM148

Ga voor stijl en klasse met het Katie Scott behangpapier Birds Dusty Red van Ferm Living. Het werk en de stijl van deze illustratrice uit Engeland is alom geprezen en niet enkel door kinderen. De kleur is stijlvol sand, de print is gebaseerd op prachtige tekeningen van verschillende vogels, ... er valt telkens iets nieuws te ontdekken als dit behang aan je muur hangt. Het tijdloze motief is gedrukt met kleuren op waterbasis op non-woven papier en is verkrijgbaar in vier kleuren: Dusty Red, Sugar Kelp, Dark Blue en Off White.

Voor het mooiste resultaat kan je best genoeg papier in 1 keer bestellen omdat de kleuren van het papier met de hand gemengd zijn en dus per lot kunnen verschillen.

Illustratie: Katie Scott - dit is een geregistreerd design

Afmetingen rol: 53 x 1000 cm
Materiaal: gedrukt op 150g vliespapier kwaliteit - kleuren op waterbasis - FSC label

Handige stap-voor-stap tutorial:

Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan ?2/stuk. Het behang op bestelling heeft een levertijd van minimum 3 weken.

_

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt