Wasdoek in hydrofiele katoen Rosehip pack van 3 - Jollein

€ 4,99

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Zonder chemicaliën

Deze zachte washandjes zijn een absolute musthave voor in de badkamer! Door de dunne gladde stof kun je gemakkelijk tussen de huidplooitjes of onder het kinnetje van jouw kindje komen zonder de huid te beschadigen.

Ook handig voor onderweg om vieze mondjes en handjes mee schoon te maken. Door het kleine formaat gaan ze ook makkelijk mee in je luier- of handtas.

Ref: JOL574

Washandjes Rosehip van Jollein komen in een setje van 3 omdat je van washandjes altijd meer kunt gebruiken. Alle washandjes in de verpakking hebben een lieve all-over print van rozenbottels uit het Rosehip thema.

Afmetingen: 15 x 20 cm
Materiaal: 100% hydrofiel katoen
Wasadvies: Wasbaar tot 60 graden. Kan gedroogd worden in de droger en je mag het strijken maar ongestreken nemen ze meer vocht op.


Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby's en jonge kinderen, waarbij elegant design en functionaliteit worden gecombineerd. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd volgens OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate huid van baby's. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, die een harmonieuze en warme sfeer creëren voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar producten die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt