Duo liniment en reinigingswater voor baby - BEBIO

De twee onmisbare producten voor een zachte luierwissel voor je baby

€ 19,62

-10%

€ 21,80

3038 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Europa
Belgisch merk
Dermatologisch getest

De duo Liniment en Reinigingswater voor baby's van BEBIO is de ideale keuze voor een zachte luierwissel.

  • Het liniment, bestaande uit 44% biologische olijfolie, beschermt en hydrateert de gevoelige babyhuid, en vormt een beschermende barrière tegen irritaties.
  • Het micellaire reinigingswater, spoelvrij en hypoallergeen, reinigt effectief het gezicht, lichaam en luiergebied van je baby, en respecteert de meest gevoelige huid.

Samen zorgen ze voor een natuurlijke en rustgevende hygiëne, vanaf de geboorte, voor het dagelijkse comfort van je kind.

Ref: DUOBEBIO1

BEBIO is een Belgisch merk dat zich toelegt op het aanbieden van de beste natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor baby’s met een gevoelige huid. Opgericht door jonge ouders, werkt BEBIO samen met experts om producten te ontwikkelen zonder hormoonverstoorders, allergenen of irriterende stoffen. Het assortiment omvat ecologische luiers, ultra-zachte doekjes en hydraterende verzorgingsproducten. Elk product is ontworpen om de delicate huid van baby’s te respecteren en de milieu-impact te minimaliseren, met recyclebare verpakkingen en een verantwoorde Europese productie.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt