BEBIO

Made in Nature

Het Belgische eco-merk BEBIO wil op een eerlijke manier verzorgingsproducten met worry-free ingredients maken die betaalbaar zijn voor iedereen. Hun motto luidt dan ook: made in nature.

De reeks biologische, natuurlijke en gezonde verzorging van BEBIO voor jonge gezinnen bestaat uit: vochtige babydoekjes, wasgel, liniment, billenbalsem en zoveel meer. Deze milde babyverzorgingsproducten hebben altijd een speels design en een 100% veilige samenstelling. Zo staan ze garant voor dagelijkse hygiëne op kindermaat en zonder stress!

Betaalbaar én duurzaam

Kwaliteit staat uiteraard centraal in hun ontwikkelingsproces, daarom gaan ze niet over één nacht ijs bij de totstandkoming van een nieuw product. Om die kwaliteit te garanderen wordt er steevast gekozen voor natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor gebruik op de gevoelige babyhuid

Maar de belangrijkste doelstelling blijft biologische producten maken die betaalbaar blijven. Bebio wil de duurzame kwaliteit kunnen aanbieden zonder luxe te zijn voor de gezinnen van vandaag. Kwaliteit moet toegankelijk zijn! 

De belangrijkste waarden van Bebio sluiten hier vanzelfsprekend met gemak bij aan.

  • Bebio is Fun: Naast een leuk design hebben de  producten geen ingewikkelde instructies en zijn ze makkelijk in gebruik.
  • Bebio is Good: De natuurlijke verzorging kiezen ze enkel voor duurzame en biologische ingrediënten. Het Welzijn van jouw gezin garanderen staat centraal!
  • Bebio is Sincere: Open communicatie met wederzijds respect zijn de basis van hun communicatie naar de klant toe, ze staan altijd open voor de dialoog met hun klanten

Wij zijn alvast superfan van dit topmerk!

BEBIO

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt