Anders consumeren

De 5 favoriete Franse merken van het Sebio-team

Gepubliceerd op 10 July 2024

Welkom op de blog van Sebio! Vandaag hebben we de eer om onze favoriete Franse merken aan jullie voor te stellen. Bij Sebio hebben we een zwak voor producten die kwaliteit, respect voor het milieu en innovatie combineren. Hier zijn onze vijf favoriete merken, zorgvuldig geselecteerd om jullie het beste van Franse cosmetica en verzorging te bieden :-)



1 | Coslys


Bij Sebio zijn we verliefd geworden op Coslys, een merk dat de kunst van de natuurlijke Franse cosmetica perfect belichaamt. Opgericht in de regio Anjou, onderscheidt Coslys zich door zijn inzet voor het gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten. Elk product is geformuleerd om zacht en effectief te zijn, zonder schade aan het milieu te veroorzaken. Coslys biedt een breed scala aan verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar, allemaal gecertificeerd door erkende labels zoals Cosmébio en One Voice, die hun kwaliteit en minimale impact op de planeet garanderen​​. Hun ecologisch verantwoorde aanpak is ook zichtbaar in hun verpakkingen en productieprocessen, die altijd zijn ontworpen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.


coslys



2 | Alphanova


Alphanova, gevestigd in de Provence, is een ander merk dat ons team heeft veroverd met zijn innovatieve filosofie en zijn reeks hoogwaardige producten. Gespecialiseerd in biologische verzorging voor het hele gezin, gebruikt Alphanova lokale en natuurlijke ingrediënten, die een optimale tolerantie garanderen, zelfs voor de meest gevoelige huiden. De producten van Alphanova, vaak verrijkt met extracten van Provençaalse planten, bieden een uitzonderlijke bescherming en hydratatie. We waarderen vooral hun inzet voor transparantie en veiligheid: al hun producten zijn dermatologisch getest en vrij van controversiële stoffen.


alphanova



3 | Good Goût


Het merk Good Goût heeft onze smaakpapillen en die van onze kinderen veroverd met zijn heerlijke biologische producten voor baby's en jonge kinderen. Opgericht door ouders die bezorgd zijn over de kwaliteit van het voedsel van hun kinderen, biedt Good Goût smakelijke en uitgebalanceerde recepten, gemaakt van 100% biologische ingrediënten. Hun unieke benadering richt zich op de ontdekking van smaken en texturen, om de zintuigen van de kleintjes vanaf jonge leeftijd te prikkelen. Good Goût benadrukt een hoofdingrediënt in elk recept en streeft ernaar overbodige toevoegingen te beperken. Praktisch en smakelijk, hun producten zijn perfect om uw kinderen een gezonde en heerlijke voeding te bieden.


good gout



4 | Avril


Onmogelijk om Avril niet te noemen, een merk dat de biocosmetica herdefinieert door deze toegankelijk te maken voor iedereen. Opgericht in 2012, onderscheidt Avril zich door zijn hoogwaardige schoonheidsproducten tegen zeer betaalbare prijzen. Hun assortiment omvat alles wat u nodig heeft om dagelijks voor uzelf te zorgen: make-up, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging, haarverzorgingsproducten en zelfs verzorgingsproducten voor mannen. Alle producten zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert, wat formules garandeert zonder parabenen, siliconen of andere controversiële ingrediënten. Avril biedt natuurlijke, effectieve en aangename producten, zonder concessies te doen aan kwaliteit of milieu.


avril cosmétique



5 | Clémence & Vivien


Clémence & Vivien is een pareltje van de Franse ambachtelijke cosmetica waar wij bijzonder van houden. Opgericht door een gepassioneerd stel, biedt dit merk vaste en vloeibare verzorgingsproducten met onberispelijke samenstellingen. Hun topproducten? De deodorants en koud verzeepte zepen, gemaakt met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Bij Sebio zijn we dol op de originaliteit en de effectiviteit van hun formules, evenals hun inzet voor zero waste cosmetica. De minimalistische verpakkingen, vaak van gerecycled karton, en de geconcentreerde formules maken Clémence & Vivien tot een merk dat resoluut naar de toekomst gericht is. Door hun producten te gebruiken, doet u een goede daad voor de planeet terwijl u geniet van heerlijk sensoriële verzorging.


clémence et viven



En ons kleine favorietje: Néobulle...


En tenslotte, hoe kunnen we ons kleine favorietje niet noemen: Néobulle. Dit Franse merk is gespecialiseerd in natuurlijke verzorging voor het hele gezin, met bijzondere aandacht voor moeders en baby's. Néobulle biedt massageoliën, balsems en aromatische oplossingen, allemaal geformuleerd met biologische en lokale ingrediënten. Wat ons raakt bij Néobulle, is hun zachte en zorgzame benadering: elk product is ontworpen om ouders te begeleiden in de kostbare momenten van het leven van hun kind. De formules zijn dermatologisch getest en respecteren de meest delicate huid. Met Néobulle kiest u voor veilige, natuurlijke en liefdevolle verzorging.


néobulle



Zo, nu kent u onze vijf favoriete Franse merken bij Sebio, plus ons kleine favorietje extra. Elk van deze merken vertegenwoordigt wat wij het meest waarderen: natuurlijke producten, ethisch en van hoge kwaliteit. We hopen dat deze selectie u zal inspireren en u zal helpen de verzorging te vinden die bij u past!

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt