Beauty & verzorging

De 5 haarkleurtrends van 2024

Gepubliceerd op 13 February 2024

Welkom in het nieuwe jaar, de perfecte gelegenheid om een nieuwe bladzijde om te slaan met een vernieuwde haarkleur. Of je nu een subtiele verfrissing van je natuurlijke tint overweegt of een geheel nieuwe kleur wilt omarmen, de trends van 2024 staan bol van inspiratie.

In deze blog duiken we in de vijf toonaangevende haarkleurtrends, die niet alleen trendy zijn maar ook de natuurlijke schoonheid benadrukken. Daarbij lichten we de voordelen uit van het kiezen voor producten met natuurlijke ingrediënten, zoals die van Khadi, Herbatint, en Centifolia, verkrijgbaar bij Sebio, die bekend staan om hun zachte behandeling van het haar.

Natuurlijke haarverzorging

1. Natuurlijk Blond

Dit jaar laten we het uitgesproken Barbie blond achter ons ten gunste van zachtere, meer natuurlijke blonde tinten. Deze subtiele veranderingen brengen een verfijning met zich mee die naadloos aansluit bij de oorspronkelijke haarkleur, perfect voor wie zoekt naar een elegante upgrade.

haarkleuring-natuurlijk-blond-khadi-sebio

Natuurlijk blond - Khadi

2. Vurig Rood

Rood haar krijgt een nieuwe dimensie met tinten die variëren van warm koper tot diep mahonie, allemaal bedoeld om het natuurlijke vuur in de drager naar boven te halen. Deze trend is ideaal voor iedereen die zijn persoonlijkheid wil benadrukken door middel van zijn haarkleur.

harrkleuring-rood-khadi-sebio

Rood pure henna - Khadi

3. Gouden Blond

De gouden blondtinten van dit jaar zijn een ode aan natuurlijke luxe, een kleur die iedereen kan dragen, ongeacht de huidtint, en die een zonnige glans aan het haar toevoegt.

haarkleuring-goudblond-herbatint-sebio

Licht goudblond - Herbatint

4. Diep Caramel

Diepe, rijke caramel tinten maken hun opwachting in 2024, een veelzijdige keuze die een subtiele maar opvallende verandering biedt. Deze warme kleur is een fantastische optie voor het higlighten van natuurlijk bruin haar.

harkleuring-caramelbruin-centifolia-sebio

Caramelbruin - Centifolia


5. Mahonie blond

Mahonie blond biedt een unieke mix van warmte en diepte, een perfecte balans tussen blond en rood. Deze rijke, veelzijdige tint is ideaal voor diegenen die een subtiele maar opvallende verandering zoeken.

haarkleuring-mahonieblond-herbatint-sebio

Mahonieblond - Herbatint

Natuurlijke Schoonheid en Verzorging

Bij het kiezen van een nieuwe haarkleur is het essentieel om producten te overwegen die niet alleen prachtige tinten bieden maar ook het haar verzorgen. Merken als Khadi, Herbatint, en Centifolia staan bekend om hun gebruik van natuurlijke ingrediënten die het haar voeden en beschermen, een belangrijk aspect voor wie duurzaamheid en persoonlijke gezondheid hoog in het vaandel draagt.

ONTDEK ONZE NATUURLIJKE HAARKLEURING

Het jaar 2024 draait om het omarmen van natuurlijke schoonheid, met haarkleurtrends die iedereen aanmoedigen om met vertrouwen een nieuwe start te maken. Onthoud dat de beste keuze een kleur is die niet alleen on trend is, maar ook harmonieert met je persoonlijke stijl en de gezondheid van je haar ondersteunt. Met de juiste productkeuze kun je een stijl creëren die zowel actueel als tijdloos is.

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt