Beauty & verzorging

Dit zijn DE 5 haarkleurtrends voor de herfst

Gepubliceerd op 17 September 2024

De dagen worden korter, de truien komen uit de kast, en je haar? Dat verdient een herfst upgrade. Geen doffe tinten meer, maar kleuren die net zo levendig zijn als de bladeren buiten. Met Khadi, het natuurlijke en vegan haarkleurmerk bij Sebio, geef je je haar een frisse look. Hier zijn de vijf herfst haarkleuren die je absoluut wilt proberen dit seizoen 

haarkleurtrends najaar 2024

Donker Kastanjebruin – Pure herfst in een flesje

Brunettes, dit is het moment om te stralen. Donker kastanjebruin is dé kleur die je haar die diepe, mysterieuze uitstraling geeft die perfect matcht met die knusse truien die je uit de kast hebt getrokken. Vergeet standaard bruin. Met deze tint lijkt het alsof je net een boswandeling door een schilderij hebt gemaakt.

En het mooiste? Deze onderhoudsvriendelijke kleur blijft er wekenlang glanzend uitzien – zonder chemische rommel. Bonus: geen uitgroei drama! Dit is dé natuurlijke haarkleur voor de herfst.

donker hazelbruin

Palissanderrood – Spice things up

Deze tint is de pumpkin spice latte onder de haarkleuren. Palissanderrood is een diepe, spicy mix van rood en bruin, geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Palissanderboom. Het is pittig, warm en gedurfd – zonder dat je eruitziet alsof je in een emmer rode verf bent gevallen.

Ook perfect voor veganisten die een natuurlijke boost willen zonder synthetische kleurstoffen.

vegan haarkleuring khadi

Hazelnootbruin – Subtiel, maar o zo stijlvol

Niet iedere held draagt een cape, en niet elke haarkleur hoeft te schreeuwen om opgemerkt te worden. Hazelnootbruin is jouw zachte, cozy go-to. Deze warme tint doet je denken aan een kopje hazelnoot-latte op een regenachtige dag. Het mooie van deze kleur?

Het is subtiel, maar met een vleugje gouden highlights krijgt je haar die onweerstaanbare herfstige gloed. Ideaal voor wie van natuurlijke haarkleuren houdt met een kleine sparkle.

vegan haarkleuring khadi

Koper – De zonsondergang in je haar

Koper is je perfecte herfstsidekick. Denk: een vurige zonsondergang gevangen in je lokken. Deze tint is allesbehalve saai en brengt je haar tot leven met een warme, herfstige flair. Koper doet het geweldig op zowel lichte als donkere haartypes en geeft altijd dat beetje extra drama – zonder het over de top te maken.

Een gedurfde keuze voor iedereen die houdt van vegan haarkleuring zonder compromis.

vegan haarkleuring khadi

Indigo – Mysterieus en gedurfd

Ben je klaar om je innerlijke rockster te omarmen? Indigo is de kleur die zegt: "I play by my own rules." Deze diepe, koele tint brengt een vleugje mysterie aan je look zonder eroverheen te gaan. Perfect voor wie durft én voor wie gewoon toe is aan iets compleet anders.

Dit seizoen draait het allemaal om unieke, gewaagde keuzes – en Indigo is jouw go-to voor die killer herfst haarkleuren.

vegan haarkleuring khadi

Waarom kiezen voor Khadi?

Khadi is het antwoord voor wie zijn haar op natuurlijke wijze wil kleuren zonder schadelijke chemicaliën. Vegan, plantaardig en zonder agressieve toevoegingen – en toch een intense kleur die lang meegaat. Dus ja, je kunt je haar veranderen in een levendig herfstpalet zonder je zorgen te maken over beschadiging. Het werkt zelfs fantastisch voor grijs haar, want de natuurlijke kleurpigmenten hechten zich mooi aan elke haarstreng.

Dus, klaar om die herfstlook te ownen? Maak het verschil met Khadi, en geef je haar die gezonde glans waar het naar verlangt. Bij Sebio hebben we precies wat je nodig hebt.


Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt