Beauty & verzorging

Duurzame hygiëne & cosmetica: uw favoriete producten!

Gepubliceerd op 18 March 2024

Vandaag gaan we samen de favoriete producten van onze klanten voor hun schoonheids- en hygiëneroutine verkennen. Van stralende tanden tot een stralende huid, volg de gids om te ontdekken hoe je deze juweeltjes in je dagelijks leven kunt integreren.



De tandenpoetsroutine gebeurt met...


Uw favoriete tandpasta: voor kinderen & volwassenen


Voor onze kleine milieubewuste kinderen is de fluoride en calcium zachte tandpasta van Planet Kid de ideale keuze. Ontworpen om voor hun jonge tanden te zorgen terwijl het milieu gerespecteerd wordt, combineert deze tandpasta effectiviteit en zachtheid. Met zijn aangename smaak en formule verrijkt met fluoride en calcium, helpt het gaatjes te voorkomen terwijl het tandenpoetsen leuk wordt.


vaste tandpasta


Voor volwassenen hebben we een selectie die iedereen zal bekoren. De fluoride mint en aloë vera BIO tandpasta van Urtekram biedt een langdurig fris gevoel terwijl het uw tandvlees verzorgt dankzij de aloë vera. Voor degenen die een rijkere textuur verkiezen, is de tandpasta in pasta White met fluoride (Mint en Salie) van Ben & Anna een wonder. En als u op zoek bent naar een stralende glimlach, mis dan niet de whitening tandpasta met BIO houtskoolpoeder van Avril, uw bondgenoot voor zichtbaar wittere tanden.



Uw favoriete tandenborstel aller tijden is...


De Caliquo tandenborstel met verwisselbare kop! Innovatief en milieuvriendelijk, deze tandenborstel combineert design, effectiviteit en duurzaamheid. Dankzij de verwisselbare kop biedt het een praktische en milieuvriendelijke oplossing. Een kleine stap voor uw hygiëne, een grote sprong voor de planeet!


caliquo tandenborstel



We bereiden ons voor op de dag met...


De gecertificeerde BIO vaste zeep (litsea citroen) van Wash Wash Cousin

Begin uw dag op een verfrissende noot met de gecertificeerde BIO vaste zeep (litsea citroen) van Wash Wash Cousin. Deze niet-zo-gewone zeep reinigt uw huid zachtjes terwijl het zacht en subtiel geparfumeerd achterlaat. Ambachtelijk en met liefde gemaakt, het is de perfecte belichaming van zachtheid en effectiviteit op een natuurlijke manier.



De Alep zeep 40% laurier van Najel


Voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en ancestrale verzorging, is de Alep zeep 40% laurier van Najel een ware schat. Rijk aan laurierolie, bekend om zijn antiseptische en hydraterende eigenschappen, deze zeep is ideaal voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige. Het reinigt zacht, kalmeert en laat uw huid gerevitaliseerd en gevoed achter.




En uw favoriete deodorants zijn...


De deodorant balsem met essentiële oliën (de Kruidige) van Clémence & Vivien


Voor een effectieve bescherming gedurende de hele dag, onderscheidt de deodorant balsem met essentiële oliën (de Kruidige) van Clémence & Vivien zich. De natuurlijke samenstelling, zonder aluminiumzouten, biedt langdurige frisheid en een onberispelijk welzijn. Zijn kruidige geur en romige textuur maken het een must-have in uw ochtendroutine.


vaste deodorant


De BIO roller deodorant van Avril (een klassieker!)


De BIO roller deodorant van Avril is de ideale bondgenoot voor degenen die effectiviteit en eenvoud zoeken. Zijn formule met essentiële oliën bestrijdt onaangename geurtjes terwijl het de huid respecteert. Een echte klassieker die nooit teleurstelt!



En uw favoriete haarproducten?


De BIO vaste shampoo voor kinderen van Secrets de Provence


Voor de delicate haren van onze kinderen, is de BIO vaste shampoo van Secrets de Provence de perfecte oplossing. Zijn zachte formule zonder sulfaten of parabenen reinigt zacht en vergemakkelijkt het ontwarren, terwijl het milieu gerespecteerd wordt.


De volume shampoo rhassoul BIO van Urtekram


Boost het volume van uw haren met de volume shampoo rhassoul BIO van Urtekram. De rhassoul, een wonderingrediënt voor fijn en levenloos haar, reinigt diep terwijl het body en dichtheid aan uw haar geeft.


De vaste conditioner ontwarrend en voedend van Lamazuna


De vaste conditioner ontwarrend en voedend van Lamazuna is de finishing touch voor subliem haar. Het ontwart, voedt en geeft een uitzonderlijke glans, allemaal met een zero waste benadering.


vaste conditioner


De vaste conditioner voedend van Wash Wash Cousin

Volg met de vaste conditioner voedend van Wash Wash Cousin voor zacht, gevoed en makkelijk te stylen haar. Zijn formule verrijkt met boters en plantaardige oliën is een echte traktatie voor uw haar.



Uw favorieten voor uw gezichtsroutine...


De olie van Barbarie vijgzaadjes (anti-rimpel) van Najel


Bestrijd tekenen van veroudering met de olie van Barbarie vijgzaadjes van Najel. Rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren, is het een krachtige antioxidant die helpt rimpels te verminderen en de huid te verstevigen.


Het gezichtsserum glans Colette van Bobone


Voor een stralende teint en een huid die gezondheid uitstraalt, is het gezichtsserum glans Colette van Bobone uw beste bondgenoot. Zijn formule rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten revitaliseert en hydrateert diep.


gezichtsserum colette


De dag- en nachtcrème BIO van Avril


De dag- en nachtcrème BIO van Avril is de eenvoudige en effectieve oplossing voor een gehydrateerde en beschermde huid 24/7. Zijn lichte textuur en voedende formule zijn geschikt voor alle huidtypes.


De verfraaiende dag- en nachtcrème (Daisy delight) van CÎME


Voor een perfect gehydrateerde en stralende huid, is de verfraaiende dag- en nachtcrème (Daisy delight) van CÎME het elixer dat u nodig heeft. Het maakt glad, verheldert en biedt een harmonieuze teint.


gezichtscrème cîme


Het energiegevende gezichtsmasker en stralende teint van Avril


Gun uzelf een moment van ontspanning met het energiegevende gezichtsmasker en stralende teint van Avril. Het revitaliseert en verlicht de teint, voor een uitgeruste en stralende huid.


De Eco Belle kit stoffen etui met 15 wasbare make-up verwijderingspads van Les Tendances d'Emma


Ga helemaal voor een milieubewuste aanpak met de Eco Belle kit en zijn wasbare make-up verwijderingspads. Zacht voor uw huid en voor de planeet, ze zijn de perfecte finishing touch voor uw verzorgingsroutine.


wasbare doekjes



Bij Sebio zijn we blij om deze schatten van schoonheid en welzijn met u te delen. Adopteer ze voor een groenere, gezondere en net zo effectieve routine. Dank u voor het vertrouwen in ons om u te begeleiden in uw zoektocht naar een respectvoller dagelijks leven voor uzelf en het milieu.



ALLE ONZE BEAUTY & HYGIENE PRODUCTEN >

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt