planet kid

De missie van Planet kid is om kinderen van 3 tot 10 jaar op ludieke wijze bij te leren over hygiëne, met producten die perfect afgestemd zijn op hun behoeften.

Planet Kid is het enige unieke merk gespecialiseerd in kinderhygiëne met een compleet gamma producten.

Planet Kid biedt een nieuwe generatie producten voor tand-, haar- en lichaamsverzorging voor kinderen.

Omdat kinderen van nature kwetsbaar zijn en beschermd moeten worden, maakt Planet Kid gebruik van formules die verschillende van merken verkocht in supermarkten en apotheken. De producten bevatten geen chemische wasmiddelen, bewaarmiddelen, chemische kleurstoffen, allergenen of toevoegingen. Vervaardigd op basis van natuurlijke grondstoffen, beschermt Planet Kid behalve het milieu ook de kinderen, het natuurlijke evenwichht van hun huiid en haar.

De producten van Planet Kid volgen de aanbevelingen van het ECOCERT charter. Ze respecteren de omgeving en werden niet op dieren getest.

Het design van Planet Kid past perfect in de leefwereld van kinderen, door hun grappige, schattige, dromerige en eenvoudige design. Elk product is een avontuur, met de personages van het merk en originele sprookjes om met kind te delen. Planet Kid ontwierp een origineel universum voor hun hele lijn kwalitatieve producten.
 

Er zijn 12 artikelen op voorraad.

Filters

Eco-pluspunten

Prijs

€ 0,00 - € 30,00
planet kid

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt