Baby & kind

Hoe kies je de juiste zonnebril?

Gepubliceerd op 17 July 2024

De zomer nadert, hoe om te gaan met een steeds sterkere zon? Jong en oud moeten hun ogen beschermen tegen UV-stralen, daarom hebben we bij Sebio een uitgebreide collectie zonnebrillen voor baby's, zonnebrillen voor kinderen, zonnebrillen voor dames en zonnebrillen voor heren! Zo kan de hele familie beschermd worden terwijl ze er stijlvol uitzien! Hoe kies je? Geen paniek! Pak je favoriete thee en laat je begeleiden…


Zonnebrillen kinderen strand



Hoe weet je of een zonnebril van goede kwaliteit is?


Elke paar zonnebrillen heeft een "CE"-markering van "Europese Conformiteit", wat betekent dat ze voldoen aan de Europese normen voor de kwaliteit van de filters. Het cijfer dat volgt varieert van 0 tot 4 en geeft het beschermingsniveau van de lenzen tegen verblinding aan.

  • 0 is meestal het niveau van gewone brillen, niet zonnebrillen: deze bieden geen enkele bescherming tegen UV-stralen. Ideaal om binnenshuis te dragen of bij slecht weer.
  • 1 en 2 bieden effectieve zonnebescherming bij lage helderheid: de brillen beschermen je ogen bij licht bewolkte dagen. Het wordt niet aanbevolen om ze in de zomer te dragen, vooral als je lichte en/of gevoelige ogen hebt.
  • 3 biedt volledige bescherming tegen UV-stralen: de lenzen zijn perfect voor een zonnige zomerdag.
  • 4 is het hoogste beschermingsniveau: de lenzen zijn donkerder om de risico's van sterke blootstelling te voorkomen, bijvoorbeeld aan zee.


zonnebrillen baby


Alle zonnebrillen op onze webshop hebben een beschermingsniveau 3, om je ogen en die van je kinderen het hele jaar door te beschermen!



Wat zijn de grote zonnebrilmerken bij Sebio?

  • Konges Slojd, een Deens kinderkledingmerk dat zich richt op het comfort van kleintjes.
  • Liewood, een merk uit Kopenhagen dat het dagelijks leven van gezinnen wil vergemakkelijken.
  • Ki et LA, vol met collecties die zijn afgestemd op het drukke leven van kleintjes, zodat ze vrij kunnen bewegen en zich kunnen ontwikkelen.
  • Grech & Co, een merk voor jong en oud dat zorg draagt voor het milieu.


Zonnebrillen baby's en kinderen



Hoe kies je de juiste zonnebril bij Sebio?


Het eerste criterium voor het kiezen van zonnebrillen voor kinderen is de aanbevolen leeftijd. Als je baby jonger is dan één jaar, kies dan voor onbreekbare monturen of monturen die achter het hoofd vastzitten.


De volgende stap is de look. Voor een kleine dromer is een montuur in de vorm van bloemen perfect! Als hij of zij bezig is met het leren van dierengeluiden, waarom dan niet een "beer" montuur of een "leeuw" montuur! En voor een modieuzere stijl, ga voor de Darla zonnebrillen van Liewood of de WaZZ gemaakt door KI ET LA. Er zijn veel modellen beschikbaar in verschillende kleuren!

P.S. Pas op dat je niet families verblindt die nog geen tijd hebben gehad om zonnebrillen te kopen!


Zonnebrillen tiener



Voor het optimale welzijn van je kind in de zomer:


Zonnebrillen kinderen



Tot snel!



Lili

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt