Zelfzorg

Natuurlijk detoxen op een gezonde manier

Gepubliceerd op 26 January 2021

Wil je graag gezond detoxen om meer energie te krijgen? Dagelijks kiezen voor evenwichtige, verse en gevarieerde voeding en dit aanvullen met krachtige natuurlijke plantenextracten is een fijne manier om eens een grote schoonmaak te houden in je lichaam. Geen crashdieet dus maar biologische voedingssupplementen, detoxthee en zuiverende verzorging om je lichaam op milde wijze te ontgiften

Gember & kurkuma

Kurkuma reinigt en ontgift en gember ondersteunt de spijsvertering en helpt op natuurlijke wijze tegen misselijkheid en hoge bloeddruk. Deze twee wondermiddeltjes mogen dus niet ontbreken in je ontgiftingskuur.

More matcha

Ook matcha is een aanrader bij het detoxen. Dit groene goedje kan je terugvinden in heerlijke biologisch thee maar ook in zuiverende plantaardige verzorgingsproducten.

Rhassoul klei

Marokkaanse Rhassoul klei in poedervorm kan je o.a. gebruiken om je haren, lichaam en gezicht in balans te brengen. Zo verwijder je onzuiverheden en overtollige talg.


Weg met dode huidcellen

Scrubben! Je verwijdert zo dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van je huid. Een zacht konjacsponsje is ideaal om je gezicht op milde wijze te reinigen en een Kessa washandschoen maakt je lichaam 100% zacht en zuiver.

Feel new

Een tasje ontgiftende detoxthee bevat ingrediënten zoals anijs, venkelzaad, korianderzaad, gember, citroen en/of kurkuma. Makkelijk om te integreren in je dag en ook nog eens super smaakvol.


Berken boost

Berken Extract is afkomstig uit jonge berkenbladeren. Een reinigende voor- en najaarskuur met berk ondersteunt de nierfunctie bij de natuurlijke afvoer van afvalstoffen en is een uitstekende natuurlijke remedie tegen voorjaarsmoeheid.


Ook minderen of stoppen met alcohol, cafeïne en suiker, meer bewegen en kiezen voor verse ingrediënten in plaats van processed foods helpen je lichaam ontgiften. Last van hoofdpijn of moeheid tijdens het detoxen? Dat wil meestal zeggen dat je lichaam zich aan het zuiveren is.

Ontdek meer pure ingrediënten om te detoxen

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt