Rhassoul klei - Detox masker

€ 12,95

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,52
4 5% Tot € 2,59
8 7% Tot € 7,25
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Vegan
Frans merk

Biologisch Rhassoul kleimasker in poedervorm. Ideaal om zelf een detoxifiërend haar-, gezicht- of lichaamsmasker mee te maken.

Inhoud: 150 gr

Dit Organic Rhassoul Clay Mask:

 ​zuivert en brengt in balans

 is vegan, cruelty free en bevat geen palmolie

 is afkomstig uit het Marokkaanse Atlasgebergte

Ref: SS531

Reinigend en zuiverend kleimasker in poedervorm om je huid en haren in balans te brengen. Dit kleipoeder kan je mengen met zwarte zeep of (bloemen)water om de huid diepgaand te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden en/of overtollige talg te verminderen.

Savon Stories is een organisch skin care atelier dat gevestigd is in Londen. Dit Britse merk maakt natuurlijke verzorging om je huid en haren te reinigen, verzorgen en voeden. Enkel en alleen met zuivere, biologische en plantaardige ingrediënten en met veel respect voor mens en milieu.

  • Gezicht / lichaamsreiniger: meng 1/2 of 1 eetlepel klei met de dubbele hoeveelheid water/hydrosol tot een homogene pasta. Masseer het mengsel op de huid om onzuiverheden te verwijderen, laat even intrekken en spoelen af met schoon water.
  • Shampoo / conditioner: meng 1 deel met 3 delen water of bloesemwater. Masseer op nat haar om de hoofdhuid te reinigen en te zuiveren. Daarna grondig uitspoelen met water.
  • Scrub: meng 1 theelepel rhassoul met een grote klont zwarte zeep en breng dit vervolgens aan op het lichaam en laat het 15 minuten intrekken terwijl u in de hete dampen van uw badkamer blijft. Na 15 minuten de huid masseren met de kessa-handschoen om alle dode huidresten te verwijderen en grondig af spoelen met water.

Zuivere Rhassoul klei.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt