Anders consumeren

New in: Leaves bar gamma van Attitude

Gepubliceerd op 21 October 2022

Het Canadese merk Attitude verwent ons met een volledig nieuw gamma van solide verzorgingsproducten: Leaves bar.

Als het gaat om geweldige natuurlijke producten, vertrouwen we blindelings op Attitude.  Attitude maakt natural persoonlijke verzorging en cosmetica, samengesteld met de puurste ingrediënten. Hun producten zijn Cruelty-Free & vegan. Met de Leaves bar collectie gaan ze nog een stapje verder; dit gamma van solide verzorgingsproducten is volledig plastic-free. We stellen je met plezier ieder product voor en zetten hun pluspunten voor jou op een rijtje.

Ontdek Leaves bar van Attitude

Lippenbalsem

Gebarsten lippen behoren tot het verleden! Krijg teder zachte lippen met de plasticvrije leaves bar lippenbalsems. De perfecte aanvulling op een zero waste levenswijze. Met een breed scala aan voedende bestanddelen die zorgzaam zijn uitgekozen is deze zowel lief voor jou als voor het milieu.

Omarm deze heerlijke lippenbalsem leaves bar en je zult zien waarom het je hart (en je lippen!) zal veroveren. Een verzameling diep voedende ingrediënten zoals sheaboter, soja-, kokos- en castorolie werken samen om je lippen te beschermen. Perfect om overal mee naartoe te nemen, om je lippen altijd en overal de juiste verzorging te kunnen geven. EWG VERIFIED en veganistisch, de biologisch afbreekbare vaste lippenbalsem wordt geleverd in een recyclebare, plastic-vrije kartonnen tube voor milieuvriendelijke verzorging die je de hele dag wilt dragen. Kies voor de frisse sensatie van munt of hou het neutraal met de geurloze lippenbalsem.

Droge Body oil

Plakt niet, veganistisch en biologisch afbreekbaar, de zero-waste dry leaves solide lichaamsolie voorziet de huid onmiddellijk van hydratatie voor een ultrazacht resultaat. De droge body olie is zorgvuldig verpakt in een recyclebare kartonnen tube voor een simpele, plasticvrije schoonheidsroutine.

Een (h)eerlijke solide lichaamsolie die onmiddellijk oplost om jouw huid te voeden en te verfraaien. Leaves bar Dry Body Oil is verrijkt met een mengsel van rijke, voedende kostbare oliën zoals jojoba-olie en avocado-olie om de huid te voeden en te verzachten. Het bevat ook revitaliserende extracten van Oost-Indische kers en waterkers. EWG VERIFIED en veganistisch. Deze zalige olie komt in sandelhout en zeezout.

Body butter

Zeg maar bye bye tegen de plakkerige textuur en hallo tegen de romige textuur met deze nieuwe zero waste leaves bar body butter. Ontworpen om de huid te hydrateren en de plastic crisis te bestrijden. Het zit in een handige biologisch afbreekbare kartonnen tube en voedt de huid van top tot teen!

Een zalige huidverzorgingsroutine gegarandeerd met de nieuwe leaves bar body butter. De ultrazachte textuur zit vol met ingrediënten als sheaboter en cacaoboter om diep te voeden en te hydrateren. Bovendien heeft Attitude extracten van Oost-Indische kers en waterkers toegevoegd om je huid te verzachten. De body butter is EWG VERIFIED en vegan. Door zijn compacte design gaat je body butter niet enkel lang mee, maar is hij ook per-fect voor onderweg. Kies voor zijn fluwelen sandelhoutgeur of zijn frisse, schone geur van zeezout. Crème met body butter heeft nog nooit zo goed gevoeld!

Solide shampoo

Volumizing shampoo

Diepe reiniging en volume in één. Het assortiment leaves bar shampoo combineert duurzaamheid met doeltreffendheid. Gemaakt met het beste van de natuur, zal deze solide shampoo reinigen en volume geven aan je haar zonder het te verzwaren, waardoor het onweerstaanbaar zacht wordt. Perfect voor degenen die het gevoel van dikte in hun haar willen versterken.

Voedende shampoo

Veganistisch en biologisch afbreekbaar, deze  vaste shampoo bevat een unieke mix van voedende, plantaardige en minerale ingrediënten, zoals avocado-olie om glans en zachtheid toe te voegen, en cacaoboter om droog haar te helpen beschermen en breuk en gespleten haarpunten te voorkomen. De formule bevat ook blauwgroene klei, waarvan bekend is dat het overtollige olie en onzuiverheden reinigt en absorbeert. Bovendien laat deze shampoo jouw haar heerlijk ruiken, dankzij het rijke, fluweelzachte aroma van vanille en sandelhout. Wie had gedacht dat een solide shampoo zulke uitstekende resultaten kon opleveren?

Hydraterende shampoo

Elimineer plastic flessen in je badkamer met de Hydrating Shampoo Leaves Bar - Musk Herbal van Attitude. Deze shampoo is verrijkt met een unieke combinatie van verzachtende en voedende oliën zoals ricinusolie en andere stoffen zoals roze klei om het haar zachtjes te reinigen. De shampoo bevat ook extracten van Oost-Indisch blad en waterkers, om je haar van wortel tot punt te versterken en te revitaliseren.

Detox shampoo

Deze zachte, solide shampoo bar combineert een unieke mix van plantaardige en minerale ingrediënten zoals beschermende gele klei om overtollige olie en talg te verwijderen, verzachtende jojoba olie om te hydrateren en te voeden, en nasturtium blad en waterkers extracten om het haar te revitaliseren. Het resultaat? Je zult glanzend, zacht en soepel haar hebben, dag na dag.

Solide conditioner

Volumizing conditioner

Versterk en verzorg je haar en zorg tegelijkertijd voor het milieu met de plasticvrije leaves bar Volumizing Conditioner. De puurste ingrediënten zoals Indiase tuinkers, waterkers, en voedende oliën zoals kokos-en arganolie zullen glans en soepelheid geven aan droog en beschadigd haar. De solide haarconditioner verspreidt zich gemakkelijk over nat haar en laat een verfrissende geur van kardemom en een vleugje citrus achter die de hele dag blijft hangen!

Voedende conditioner

Deze vaste conditioner is gemaakt met voedende ingrediënten zoals avocado-olie die glans en zachtheid geeft, en sheaboter om droog of broos haar te herstellen en te beschermen. Makkelijk aan te brengen op je lokken en laat een rijk, fluweelachtig aroma van vanille en sandelhout achter. Deze plasticvrije, solide formule is veganistisch, biologisch afbreekbaar en verpakt in een milieuvriendelijke kartonnen doos voor een ecofriendly manier om je haar te verzorgen.

Hydraterende conditioner

Maak van elke dag een great hair day. Biologisch afbreekbaar en veganistisch, deze solide formule bevat verzorgende en hydraterende ingrediënten die easy peasy zijn aan te brengen: castorolie voedt en hydrateert diep, en sheaboter herstelt droge of broze lokken en maakt ze soepeler.  Verwen je haarbos met de verkwikkende geur van zoete vanille, citrus en plantaardige muskus!

Detox conditioner

Ophoping van shampoo-residu kan je haar soms verzwaren, waardoor het dof en futloos wordt - maar niet met deze vaste conditioner! Het bevat jojoba-olie, een voedende olie om het haar te verzorgen en schade te helpen herstellen. Bovendien bevat deze verzorging extracten van Indiase tuinkers en waterkers om elke haarlok te versterken en te revitaliseren, zodat het luchtig blijft.

Lichaamszeep

Maak van douchen een luxe eco-ervaring met de leaves bar body zepen. Het rijke, weelderige schuim en de heerlijke geur reinigen jouw huid met ultieme zachtheid. Verpakt in kartonnen verpakkingen zonder plastic afval, zijn deze solide zepen een echt geschenk voor de planeet.

Deze solide bodywash is zonder al te veel poespas ontwikkeld, enkel pure ingrediënten die het beste zijn voor jouw huid en ook voor het mlieu. De geconcentreerde formule is verpakt in een luxe, recyclebare, zero-waste kartonnen doos, zodat je jezelf zonder schuldgevoel kunt wassen! Bovendien komt deze zeep in 4 verschillende parfums: kardemon, sandelhoutmuskuskruid en zeezout.

Handzeep

Deze zachte, veganistische, reinigende beauty bars zitten boordevol voedende ingrediënten op basis van planten en mineralen om je handen fris en schoon achter te laten en tegelijkertijd je huid te verzorgen.

De geconcentreerde solide formule zit boordevol voedende goedheid tot het laatste schuim. Deze handzeep bevat reinigende bestanddelen zoals sheaboter, waarvan bekend is dat het de droge huid herstelt en kalmeert, en avocado-olie, die de huid verzorgt en mooier maakt. Door het handige formaat is hij ook super gemakkelijk om mee te nemen. Ontdek nu de 4 verschillende parfums:  orange, sandelhoutmuskuskruid en zeezout.

Ontdek Leaves Bar van Attitude

Wij bij Sebio zijn alvast razend enthousiast over dit nieuwe gamma!

groetjes

Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt