Voedende conditioner Leaves Bar sandelhout - Attitude

Duurzame haarverzorging zonder plastic voor stralende lokken

€ 13,90

13 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Milieuvriendelijke verpakking
Vegan

Zeg vaarwel tegen onhandige flessen en ontdek de Leaves Bar™ voedende conditioner van Attitude. Deze plasticvrije conditionerbar is geformuleerd met natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie, die je haar glans en zachtheid geeft, en sheaboter, dat droog en breekbaar haar herstelt en beschermt. De bar glijdt soepel over je haar, waarbij het omhuld wordt door een rijk, fluweelzacht aroma van vanille en sandelhout.

  • Ingrediënten van plantaardige oorsprong: met avocado-olie voor glans en zachtheid en sheaboter om breekbaar haar te herstellen en beschermen.
  • Versterkende plantextracten: verrijkt met extracten van super leaves zoals capucine en waterkers, bekend om hun revitaliserende en versterkende werking.
  • Milieuvriendelijke verpakking: zonder plastic, verpakt in een FSC-gecertificeerde en volledig recyclebare kartonnen doos.
Ref: 626232171419

Deze compacte en geconcentreerde conditionerbar is perfect voor op reis en biedt een ecologisch alternatief voor traditionele vloeibare flessen. Bovendien is het product gecertificeerd door PETA als vegan en cruelty-free, wat het een diervriendelijke keuze maakt.

Gebruik:

  • Breng de bar direct aan op nat haar.
  • Glijd over de hele lengte van het haar, met extra aandacht voor de punten.
  • Laat 3 tot 5 minuten inwerken en spoel grondig uit.
  • Bewaar de bar buiten bereik van water tussen de toepassingen door, zodat deze goed kan drogen.

Ingrediënten van de Leaves Bar voedende conditioner - Attitude:

Cetearyl alcohol, theobroma cacao (cacaoboter), tapioca starch, behentrimonium methosulfate, cocos nucifera (kokosolie), butyrospermum parkii (sheaboter), decyl glucoside, persea gratissima (avocado-olie), helianthus annuus (zonnebloemolie), nasturtium officinale (waterkers) extract, tropaeolum majus (capucine) extract, triethyl citrate*, dihydrofarnesol*, beta-ionone*, amyris balsamifera (sandelhout) schorsolie*, juniperus virginiana (cederhout) olie*, *fragrance (parfum)**. (**Bevat van nature limoneen).

Leaves Bar van Attitude biedt een innovatieve en duurzame benadering van schoonheidsverzorging, met milieuvriendelijke producten in barvorm die effectief zijn en zorg dragen voor het milieu. De producten uit deze lijn, zoals de conditionerbar, zijn verrijkt met super leaves-extracten en waterloze formules, wat zorgt voor luxueuze, hydraterende en voedende haar- en lichaamsverzorging.


Attitude is een gerenommeerd Canadees merk dat bekend staat om zijn milieuvriendelijke en natuurlijke producten. Het merk biedt een breed scala aan verzorgingsproducten, huishoudelijke artikelen en babyverzorging, allemaal geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Attitude zet zich sterk in voor duurzaamheid, met gebruik van recyclebare verpakkingen en milieuvriendelijke productieprocessen. Alle producten van Attitude zijn PETA-gecertificeerd, wat betekent dat ze 100% veganistisch en diervriendelijk zijn. Daarnaast is de merkcertificering EWG Verified™ een garantie dat hun producten geen schadelijke ingrediënten bevatten, waardoor Attitude veilige, effectieve en milieubewuste oplossingen biedt voor het hele gezin.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt