Anders consumeren

Onze 5 favoriete bio merken voor de dagdagelijkse routine

Gepubliceerd op 3 June 2024

De overstap naar biologische producten is een bewuste keuze voor zowel je gezondheid als het milieu. Bij Sebio geloven we in de kracht van natuurlijke verzorging en stellen we graag onze vijf favoriete biologische merken voor, die perfect passen in je dagelijkse routine.

Avril cosmetica: eenvoud en kwaliteit

Avril, een Frans merk, biedt betaalbare biologische cosmetica van hoge kwaliteit. Hun producten, zoals hydraterende crèmes en zuivere make-up, zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn biologisch gecertificeerd. Dit betekent dat je je huid kunt verwennen zonder schadelijke chemicaliën en synthetische toevoegingen. Avril staat bekend om hun strenge kwaliteitscontrole en duurzaamheid, waardoor je zorgeloos kunt genieten van hun producten.

Onze tip: Probeer de biologische shea boter, perfect voor het voeden en herstellen van droge huid. Ideaal voor gebruik op droge plekken zoals ellebogen en knieën.

Avril producten kopen

Ontdek Avril

Bebio: zachte verzorging voor jouw babytje

Ben je op zoek naar verzorgingsproducten voor baby die niet alleen goed zijn voor jouw kleintje, maar ook voor onze prachtige planeet? Maak kennis met het Belgische eco-merk BeBio, waar ze zich inzetten voor eerlijkheid, vreugde en duurzaamheid in elk product dat ze creëren. Hun missie is simpel maar krachtig: het leveren van natuurlijke baby verzorgingsproducten met worry-free ingrediënten, die voor iedereen betaalbaar zijn.

Onze tip: De Bebio vochtige babydoekjes zijn perfect voor gevoelige babyhuidjes. Ze zijn zacht, effectief en vrij van schadelijke chemicaliën, ideaal voor dagelijks gebruik. Bekijk de biologische babydoekjes voor meer details.

Bebio kopen

Ontdek Bebio

Biosolis: natuurlijke zonbescherming

Biosolis biedt biologische zonbeschermingsproducten met minerale zonnefilters en biologische ingrediënten. Ze beschermen effectief tegen UV-stralen zonder schadelijke chemicaliën, ideaal voor dagelijks gebruik tijdens zonnige dagen. De producten zijn waterbestendig en bevatten plantaardige oliën en extracten die de huid hydrateren en verzorgen, waardoor je zorgeloos van de zon kunt genieten.

Onze tip: Gebruik de Biosolis Face Cream SPF50 voor dagelijkse bescherming tegen de zon. Deze crème biedt een hoge bescherming en is geschikt voor alle huidtypes.

Biosolis kopen

Ontdek Biosolis

Weleda: duurzame verzorging sinds 1921

Weleda combineert meer dan een eeuw aan kennis en traditie met moderne wetenschap. Hun producten, variërend van gezichtsverzorging tot babyverzorging, zijn gemaakt met ingrediënten van biodynamische landbouw. Weleda helpt je om je huid te verzorgen op een manier die in harmonie is met de natuur. Hun producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes, wat Weleda tot een betrouwbare keuze maakt voor dagelijks gebruik.

Onze tip: Probeer de Weleda granaatappel maca verstevigende dagcrème voor een intensieve verzorging en versteviging van de huid.

Weleda kopen

Ontdek Weleda

Tadam: kwaliteitsproducten voor vrouwelijke hygiëne

Tadam is een bekend Frans merk in de wereld van vrouwelijke hygiëneproducten. Het merk heeft zich toegelegd op het leveren van kwaliteitsproducten om te voldoen aan de behoeften van vrouwen op het gebied van gezondheid en comfort tijdens hun menstruatieperiodes. De producten van Tadam zijn ontworpen om optimale bescherming te bieden, terwijl ze zacht en huidvriendelijk zijn.

Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals biologisch katoen of andere milieuvriendelijke materialen. Tadam hecht er belang aan om producten te creëren die geen agressieve chemicaliën bevatten, waardoor ze geschikt zijn voor vrouwen met een gevoelige huid of allergieën.

Onze tip: Kies voor Tadam biologische tampons voor een veilige en comfortabele menstruatie. Ze zijn vrij van agressieve chemicaliën en ideaal voor vrouwen met een gevoelige huid.

tadam kopen

Ontdek Tadam

Deze vijf merken belichamen de waarden van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Door te kiezen voor biologische producten van Sebio, investeer je in je eigen welzijn en draag je bij aan een gezondere planeet. Ontdek deze merken en hun prachtige producten op Sebio en transformeer je dagelijkse routine.

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt