Huis & tuin

Textielontgeurders en luchtzuiveraars: de juiste natuurlijke attitude kiezen

Gepubliceerd op 4 May 2022

textielspray attitude

We hebben je al vaker verteld over één van onze favoiete merken Attitude, een Canadees merk dat aandringt op milieubewuste productie en levensstijl, ecologische, natuurlijke, veilige en doeltreffende producten voor het lichaam, producten voor peuters, voor onze huisdieren en voor thuis. Hier willen we de aandacht vestigen op producten die net dat tikkeltje minder sexy zijn: natuurlijke luchtverfrissers en textielontgeurders.

Geurverdrijvers voor textiel

Soms heeft je woningtextiel een beetje een onaangename geur: stoffen sofa's, tweedehands kleding of kleding die te lang in de kast is opgeborgen, tapijten, autostoelen.

Een van de gemakkelijkste manieren om geuren uit grote stoffen accessoires, zoals bekleding of tapijten, te verwijderen, is het product rijkelijk met baksoda in te schudden en het gedurende ten minste 30 minuten te laten staan. Baking soda is een uitstekende geur absorbeerder en werkt net zo goed op jouw tapijt als in jouw koelkast. Als de 30 minuten voorbij zijn, gewoon opzuigen. Tip: Als je je zuiveringszout-luchtverfrisser wilt parfumeren, kun je een paar druppels etherische olie aan het zuiveringszout toevoegen en het goed mengen.

Geen doe-het-zelver? Hoe kom je ervan af zonder synthetische geurstoffen en parfums in te ademen, chemische ingrediënten die in conventionele producten zitten en potentieel gevaarlijk zijn voor je gezondheid? Om deze nare geurtjes in je stoffen op een veilige manier te elimineren, biedt Attitude je textiel deodorizers gemaakt met natuurlijke, hypoallergene, Cruelty free & vegan ingrediënten en met een gecertificeerde productie met een verminderde impact op het milieu, dus CO2 neutraal.

De hypoallergene winter frisheid ontgeurder

Dit is een hypoallergene ontgeuringsspray voor textiel, doeltreffend en natuurlijk om nare geurtjes uit je stoffen te verwijderen, vooral op textiel dat moeilijk te wassen of schoon te maken is, want het is niet gemakkelijk om je bankstel in de wasmachine te stoppen. Om geuren uit jouw textiel te verwijderen, spray je het tot het lichtjes vochtig is en laat je het drogen.  Het is veilig te gebruiken op bijna alle stoffen of tapijten, behalve suède, leer, zijde of stoffen die met water bevlekt kunnen worden. Ideaal voor elke kamer in huis of in je auto voor een frisse, schone geur. Een gezond product voor je gezondheid en je omgeving!

Textielspray attitude

Textielspray Winterbreeze - Attitude

Luchtzuiveraars

Er gaat niets boven één keer per dag het raam openzetten, gedurende maximaal 30 minuten, om frisse, gezonde lucht binnen te laten! En als je toch voor een luchtzuiveraar wilt kiezen, vermijd dan sterke chemicaliën en gebruik organische en natuurlijke producten. Attitude biedt je 3 verschillende luchtzuiveraars op basis van actieve kool.

Peer nectar natuurlijke luchtzuiveraar

Dit is een luchtzuiveringsapparaat uit de Baby Leaves-reeks dat de lucht zuivert dankzij actieve kool, verontreinigende stoffen absorbeert en geurtjes elimineert. Ideaal voor het parfumeren van kinder- en babykamers, afhankelijk van de grootte van de kamer verfrist het de lucht tot +/- 6 weken. Het creëert een aangename sfeer in de kamer en is veilig met een natuurlijke geur op basis van planten, hars en actieve kool.

Textielverfrisser attitude

Natuurlijke luchtverfrisser Baby pear nectar - Attitude

De natuurlijke luchtzuiveraar


Het principe blijft hetzelfde als bij de luchtzuiveraar voor kinderen en baby's, actieve kool die de lucht zuivert, hars dat nare geurtjes neutraliseert en een geur afgeeft. Er zijn twee geuren beschikbaar:

  • Groene appel -basilicum

Natuurlijke luchtverfrisser Groene appel en basilicum - Attitude

  • Lavendel-eucalyptus

attitude luchtverfrisser

Natuurlijke luchtverfrisser Lavendel eucalyptuse - Attitude

Neem gerust een kijkje bij alle Attitude-producten! Ze zijn 100% veilig voor jouw gezin en de planeet, en vrij van kankerverwekkende, mutagene en hormoonontregelende chemicaliën. Een leuk weetje over het Attitude-logo: het kleine gebouwtje dat uit perfect uitgebalanceerde stenen bestaat en een menselijke vorm oproept, stelt een inukshuk of inuksuk voor. De Inuit gebruikten deze gebouwen als oriëntatiepunten om het dichtstbijzijnde dorp aan te geven. Voor Attitude vertegenwoordigt de inukshuk of inuksuk een gids naar het juiste pad, terwijl het de onderlinge afhankelijkheid van mensen oproept.

Tot ziens!

Nathalie

attitude

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt