Beauty & verzorging

Waarom is natuurlijke haarverzorging beter voor jouw haar?

Gepubliceerd op 26 April 2023

Het gebruik van natuurlijke haarverzorgingsproducten wint steeds meer aan populariteit, en dat is niet zonder reden. In tegenstelling tot veel commerciële haarverzorgingsproducten zijn natuurlijke alternatieven vrij van schadelijke chemicaliën en hebben ze minder impact op het milieu. Hieronder hebben we alle voordelen van natuurlijke haarverzorging voor je op een rijtje gezet.

Natuurlijke haarverzorgingsproducten

Ontdek onze natuurlijke haarproducten

Gezonder haar dankzij natuurlijke haarverzorgingsproducten

Natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn over het algemeen zachter voor het haar en de hoofdhuid. Ze bevatten geen sulfaten, parabenen of synthetische kleurstoffen, die het haar kunnen beschadigen en uitdrogen. Natuurlijke producten bevatten in plaats daarvan ingrediënten zoals aloë vera, jojoba-olie en shea butter, die het haar hydrateren en gezonder maken.

Minder irritatie van de hoofdhuid

Mensen met een gevoelige huid of allergieën kunnen vaak last hebben van irritatie en jeukende hoofdhuid door het gebruik van commerciële haarverzorgingsproducten. Organische haarverzorgingsproducten zijn meestal hypoallergeen en bevatten geen agressieve chemicaliën die irritatie kunnen veroorzaken.

Vaste shampoo formy

SOLIDE CONDITIONER ELK HAARTYPE - FORMY

Beter voor het milieu

Veel commerciële haarverzorgingsproducten bevatten chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Deze chemicaliën kunnen uiteindelijk terechtkomen in ons water en de bodem. Natuurlijke haarverzorgingsproducten bevatten geen schadelijke stoffen en zijn biologisch afbreekbaar, wat beter is voor het milieu.

Kostenbesparend

Hoewel sommige natuurlijke haarverzorgingsproducten duurder kunnen zijn dan commerciële producten, kunnen ze uiteindelijk kostenbesparend zijn. Natuurlijke producten zijn vaak geconcentreerder en vereisen minder gebruik dan commerciële producten. Bovendien, omdat natuurlijke producten zachter zijn voor het haar, kan het langer meegaan en minder snel beschadigen, wat betekent dat je minder snel nieuwe producten hoeft te kopen.

haarserum Clémence et Vivien

BIOLOGISCH SUPEROLIEBAD VOOR HET SHAMPOOËN - CLEMENCE ET VIVIEN

Beter kleurbehoud

Voor mensen die hun haar verven, kan het gebruik van natuurlijke haarverzorgingsproducten helpen om de kleur langer te behouden. Commerciële producten bevatten vaak agressieve chemicaliën die de haarkleur sneller doen vervagen. Natuurlijke producten kunnen de kleur langer behouden en het haar glanzender maken.

Veiligere ingrediënten

Commerciële haarverzorgingsproducten bevatten vaak ingrediënten waarvan de veiligheid niet is vastgesteld. Natuurlijke haarverzorgingsproducten bevatten alleen ingrediënten die al duizenden jaren worden gebruikt en waarvan de veiligheid is bewezen. Hierdoor zijn natuurlijke producten een veiligere keuze voor het haar en de hoofdhuid.

bobone shampoo

CONDITIONER - JOSETTE - BOBONE


Natuurlijke haarverzorging biedt zoals je kan zien vele voordelen ten opzichte van commerciële producten. Het is beter voor het haar, de hoofdhuid en het milieu, en kan uiteindelijk kostenbesparend zijn. Als je op zoek bent naar een gezonder alternatief voor traditionele haarverzorgingsproducten.

Natuurlijke haarverzorging




Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt