Anders consumeren

Waarom kiezen voor kindvriendelijke badproducten?

Gepubliceerd op 16 March 2023

De douche of het bad is een bijzonder moment in de routine van de kleintjes. Het is een moment om te ontspannen, plezier te maken en te leren over hygiëne. Misschien vraagt u zich af of het belangrijk is om specifieke producten voor baby's en kinderen te gebruiken. Wij helpen u begrijpen waarom het essentieel is om de juiste producten te gebruiken.

Set de 3 gants de toilette

setvan 3 washandjesSYLVESTER - SURF BLUE MULTI MIX

Waarom een baby/kinder douchegel gebruiken?

De huid van zeer jonge kinderen is zeer gevoelig en kwetsbaar, zodat het absoluut noodzakelijk is producten te kiezen die onder dermatologisch toezicht zijn getest. Conventionele douchegels zijn te agressief voor hun tere huid en kunnen roodheid, wiegkapje of eczeem veroorzaken.

Coffret

Giftset baby's en zwangere vrouwen – WASH WASH COUSIN

Het is daarom het beste om een zachte douchegel of zeep te kiezen die vriendelijk is voor hun huid. Sommige douchegels zijn ook geschikt voor het haar.

Gel lavant - bain de malice

WASGEL - BAIN DE MALICE 250ML

Shampoos speciaal voor baby's!

Zoals u waarschijnlijk weet, is haar wassen niet altijd het populairste moment voor onze peuters. Om nog meer geschreeuw te voorkomen, kies je best een kindershampoo die niet in de ogen prikt. Kinderhaar heeft ook een zachte formule nodig die de hoofdhuid beschermt en helpt ontwarren. De shampoo voor kinderen moet niet-agressief en pH-neutraal zijn.

Gel lavant BIO Bulle de bébé cheveux et corps

BABY BULLE Néobulle

Eponge Konjac bébé - Acorelle

Het is raadzaam om de babyproducten te behouden tot de leeftijd van 3 jaar, daarna kunt u overschakelen op een assortiment kinderproducten tot ongeveer 12 jaar.

Aarzel niet om door onze categorie bad- en doucheproducten voor baby's en kinderen te bladeren, u vindt er alles wat u nodig hebt om heerlijke aquatische momenten met uw kleintjes door te brengen!

En vergeet de badspeeltjes niet!

En om zaken met plezier te combineren, waarom biedt u baby niet twee of drie badspeeltjes aan om hem te vergezellen op zijn wateravontuur. Zo wordt dit moment van ontspanning nog beter en kan hij er nog langer van genieten. Liewood, Quut, Oli & Carol, Haba: ontdek bij Sebio de merken en hun grote verscheidenheid aan badspeeltjes, even divers als gevarieerd.

Jouets de bain Quut

alle badspeeltjes van Quut

Al ons badspeelgoed

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt