Borstvoedingsbalsem - Blooming Belly

€ 16,40

10 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
FSC gecertificeerd hout
Hypoallergeen
Vegan

Natuurlijke 'Blooming Belly' borstvoedingsbalsem op basis van arganolie. Deze tepelbalsem heeft een crèmige textuur die snel in de huid trekt.

Inhoud: 150 ml

 

Deze nursing balm:

 is veilig voor je baby

 bevat diep hydraterende karitéboter

 is gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten

Ref: 626232181319

Plantaardige balsem om kloven tijdens het geven van borstvoeding te voorkomen en verzorgen. De arganolie in de hypoallergene formule beschermt de huid en heeft een sterke genezende werking. Deze hydraterende balsem is 100% veilig voor je baby.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Breng de balsem aan op je tepels wanneer nodig. Enkel geschikt voor uitwendig gebruik. Breng eventueel ook een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan na het borstvoeden om je droge tepels preventief te beschermen. 

Cocos nucifera (coconut) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, vegetable glycerin, glycine soja (soybean) oil, caprylic / capric triglycerides, argania spinosa kernel oil, aqua / water / eau, sucrose laurate, sucrose stearate, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, helianthus annuus (sunflower) seed oil.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt