GiveActions

GiveActions, de app die doneren voor iedereen toegankelijk maakt!

Wil je de wereld helpen veranderen? Bomen planten, daklozen helpen of de bijen redden? Via de Giveactions applicatie doe je dat elke dag gratis. Want elk klein beetje helpt en samen maken we het verschil! GiveActions is een handige app waarmee iedereen gratis in 2 minuten sociale en milieugerelateerde projecten kan steunen. Het idee is simpel: elke dag kies je een project dat je wil steunen. Je zamelt gratis geld in door een korte advertentie van een (ethisch) bedrijf te bekijken. En voilà, een project krijgt steun dankzij jou. De 15 000 gebruikers van deze app hebben samen al 4 000 bomen kunnen planten, de aanleg van 2 500 m² natuurreservaten mee mogelijk gemaakt, 500 maaltijden aan daklozen geschonken en zoveel meer. Ook zin gekregen om bij te dragen? Gewoon even de app downloaden en je kan aan de slag.

Wie zit er achter GiveActions?

Drie jonge Brusselaars: Maxime, Gaspard et Elias. Alledrie vastberaden om de wereld te verbeteren, een warmere samenleving te creëren en het milieu een handje te helpen. Om positieve verandering om te zetten in concrete acties heb je vaak startkapitaal nodig. De 3 vrienden gingen daarom op zoek naar een snelle, eenvoudige en kosteloze manier om goede doelen te steunen en mensen te verenigen rond deze kwesties.

En zo zag GiveActions het licht.

GiveActions is niet zomaar een dagelijkse bezigheid maar eentje die bewustwording creërt. Het is het bewijs dat we allemaal individueel impact kunnen hebben maar ook grootschalige acties op poten kunnen zetten. De app verbindt geëngageerde personen, ethische bedrijven en impactvolle organisaties. Elke gebruiker draagt mee aan een betere wereld.

Individuele impact & collectieve verandering

LSeBIO voelt zich sterk verbonden met het verhaal van GiveActions en besloot daarom de krachten te bundelen. Geef GiveActions zeker eens een kans!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt