ECOCHEQUE

Beschermbroekje One Size - Dumbo - Set van 2

€ 18,09

10 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,72
4 5% Tot € 3,62
8 7% Tot € 10,13

De BAMBINEX® BASIC One Size Beschermbroekje is geschikt voor alle baby's, van de geboorte tot aan de zindelijkheid. Praktisch, eenvoudig, machinewasbaar op 40°.

Alleen één maat: 3,5 kg tot 20 kg.  De taille past zich aan de voorkant aan met drukknopen. Verschillende kleuren. Sluiting: Klittenband. Slipjes met beschermranden. Kan gebruikt worden met Bambinex "bone booster" om er een TE2 systeem van te maken (Let op: de broekjes kunnen ook gebruikt worden met een klassieke stoffen luier).

Verkocht in verpakkingen van 2 broekjes

Ref: BX037

De BAMBINEX® BASIC: eenvoudig, doeltreffend, comfortabel, erg economisch. Een Bambinex beschermbroekje in one size, een referentie in kwaliteit en doeltreffendheid en zachte absorberende luiers uit microvezel in anatomische vorom. Een compact concept dat 6000 wegwerpluiers vervangt. Uw baby gebruikt dezelfde beschermbroekjes vanaf zijn geboorte tot op het potje, ze groeien letterlijk met hem mee. De luiers hebben een anatomische vorm en omvatten de hele binnenkant van het broekje. Eenmaal vastgemaakt aan het zakje vooraan, blijven ze goed op hun plek.

Aangezien het broekje niet elke keer gewassen wordt (indien ze enkel vochtig is, volstaat afspoelen en hergebruiken. Het broekje wordt gemiddeld elke 3 tot 5 lueirs ververst), is het systeem erg economisch. U dient enkel 4 of 5 broekjes te kopen en een vooraadje van de 'bone booster' aan te leggen (aangeraden hoeveelheid: 14 stuks in maat 1 en 12 in maat 2).

Dit systeem All in 2 bestaat is ook in een complete set verkrijgbaar.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt