Handgetuft Tapijt Luipaardkop - Bruin

€ 69,90

3 Items

Wat een mooi en tegelijk zachte aanwinst voor de kinderkamer!

Dit handgetufte vloerkleed kan je een leuk plekje geven in de kamer, maar het is ook een wandtapijt, in de vorm van een vriendelijke luipaardkop. Perfect voor jouw beestige kinderkamer vol stijl.

Ref: FRM161

Handgetuft tapijt Luipaardkop Bruin uit de Kids collectie van het Deense merk Ferm Living. Dit is een prachtig stukje handgemaakte woondecoratie, met verschillende poolhoogtes om het kunstwerk te accentueren.

Inclusief bevestigingsmateriaal voor wandmontage, zo kan je dit tapijt ook aan de muur hangen als unieke wanddecoratie. Het resultaat zal altijd prachtig zijn!

Materiaal voorzijde: 100% getufte wol uit Nieuw-Zeeland - Achterkant: 100% katoen - Poolhoogte: 3 cm
Afmetingen: 60 x 57,2 x 3 cm Onderhoud:
Onderhoud: alleen stofzuigen. In het begin moet het vloerkleed regelmatig worden gestofzuigd om de natuurlijke restwol te verwijderen. Wrijf niet op natte vlekken maar absorbeer met keukenpapier en maak schoon met een vochtige doek. Professionele tapijtreiniging mag indien nodig.

_

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt