Portefeuille dekentje Teddy Bear - Jollein

€ 44,99

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

Wikkeldeken met hoge cutenessfactor! Dit wikkeldekentje heeft een super schattige print met teddybeertjes. Het dekentje bevat een handig mutsje zodat je jouw baby lekker warm kan houden in de autostoel of kinderwagen.

Deze teddybeerprint matcht leuk met de items uit de Bouclé collectie van Jollein.

Ref: JOL364

Wikkeldeken Teddy Bear van Jollein kan je naast de kinderwagen, ook gebruiken in de autostoel. De gordels van de autostoel kun je door de openingen in de deken halen waardoor je baby lekker in de omslagdoek kan blijven zitten. Het is een universele wikkeldeken voor de Maxi Cosi en elk ander merk categorie 0 autostoeltje met drie of vijfpuntsgordel.

Materiaal: buitenkant 100% katoen (jersey) - coral fleece 100% polyester
Afmetingen: 85 x 85 cm
Wasadvies: wassen op 40 graden


Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby's en jonge kinderen, waarbij elegant design en functionaliteit worden gecombineerd. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd volgens OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate huid van baby's. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, die een harmonieuze en warme sfeer creëren voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar producten die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt