Deken Ledikant Basic Knit Biscuit/Fleece 100 x 150 cm - Jollein

€ 41,58

-20%

€ 51,97

1 Item

De Basic Knit Biscuit dekentje van Jollein is een essentieel accessoire voor momenten van zachtheid. Met een maat van 100 x 150 cm is het perfect om je baby in een cocon van warmte en comfort te wikkelen. Gemaakt van zachte tricot en fleece, biedt het aangename warmte terwijl het licht blijft. Het elegante design in biscuitkleur past gemakkelijk in elke kinderkamer. Ideaal voor dutjes of wandelingen met de kinderwagen, zorgt dit dekentje voor optimaal comfort en grote zachtheid.

Ref: JOL226

De Jollein Basic Knit dekentje in de kleur Biscuit is de perfecte keuze om je baby in een geruststellende zachtheid te wikkelen. De verfijnde tricot textuur biedt zowel warmte als elegantie, ideaal om op de bank te kruipen of voor rustige nachten in het bed van je kind.

  • Fijn tricot dekentje, ideaal voor ontspannings- of slaaptijd.
  • Beschikbaar in meerdere kleuren om aan te passen aan de babykamer en je voorkeuren.
  • Opties met of zonder fleece voering afhankelijk van het seizoen, met een TOG-waarde van 1,0 zonder voering en 2,0 met voering.

  • Materiaal : Fleece
  • Afmetingen : 100 cm x 150 cm
  • Gewicht : 1330 gram
  • TOG-waarde : 2,0
  • Wasinstructies : Reinig volgens de specifieke aanbevelingen om de kwaliteit van de tricot te behouden.

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby's en jonge kinderen, met een combinatie van elegant ontwerp en functionaliteit. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal met zorg ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd door OEKO-TEX, wat zachtheid en veiligheid voor de delicate babyhuid garandeert. Jollein valt op door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, en creëert een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar praktische en esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt