Deken Ledikant Basic Knit Biscuit 100 x 150 cm - Jollein

€ 27,99

-20%

€ 34,99

2 Items

De Basic Knit Biscuit deken van Jollein is een uitstekende keuze om je baby in zachtheid en warmte te wikkelen. Gemaakt van 100 % katoen, biedt het een zachte en comfortabele textuur. Met afmetingen van 100 x 150 cm is het ideaal voor het bed, de wieg of de wandelwagen. De elegante en neutrale biscuitkleur past gemakkelijk bij elke inrichting. Wasbaar in de machine, is deze deken zowel praktisch als gemakkelijk te onderhouden voor elk seizoen.

Ref: JOL225

Ontdek de Jollein dunne deken, ideaal om je baby in zachtheid en comfort te wikkelen. Het verfijnde breiwerk en de effen kleur maken het een veelzijdig en elegant accessoire, geschikt voor zowel de bank als het bed van je kind.

  • Elegante, effen breiwerk, perfect om met je baby te knuffelen of voor gebruik in bed.
  • Beschikbaar in verschillende kleuren, geschikt voor diverse soorten bedden, van wieg tot kinderbed.
  • Kies tussen een versie met of zonder fleecevoering, afhankelijk van het seizoen; de versie zonder voering heeft een TOG-waarde van 1,0, terwijl de versie met voering een TOG-waarde van 2,0 heeft.

  • Materiaal : Fleece
  • Afmetingen : 75 cm breed x 100 cm lang
  • Gewicht : 500 gram
  • Wasinstructies : Raadpleeg het productlabel voor specifieke aanbevelingen.

Jollein is een Nederlands merk gespecialiseerd in producten voor baby’s en jonge kinderen, dat elegant design en functionaliteit combineert. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd OEKO-TEX, die zachtheid en veiligheid garanderen voor de delicate huid van baby’s. Jollein valt op door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, die een harmonieuze en warme sfeer creëren voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar praktische en esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt