Siliconen bubbelspeeltje Phone - Tradewinds

€ 13,99

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
BPA-vrij

Kleine vingertjes weten er meteen weg mee: dit bubbelspeeltje in de vorm van een speelgoedtelefoon is gemaakt met kleine handjes in het achterhoofd. Ze zullen snel door hebben dat wanneer ze op de bubbels drukken, ze een zachte pop horen.

Dit duurzaam, lichtblauw siliconen speeltje is geïnspireerd door technologie en vangt meteen de aandacht van zowel baby's als oudere kinderen.

Ref: MLU829

Bubbelspeeltje Phone Tradewinds van MUSHIE is geïnspireerd op de populaire fidget toys, alleen is dit exemplaar gemaakt uit duurzame materialen in de mooiste kleuren. Dit sensorisch speeltje stimuleert zowel de zintuigen als de ontwikkeling van fijne motoriek met zijn eenvoudige ontwerp en zachte kleuren.

Materiaal: BPA-vrij plastic frame en 100% voedselveilig silicone, BPA/PVC/Phthalaat-vrij
Afmetingen: 13 x 8 cm
Leeftijd: geschikt vanaf 10 maanden
Onderhoud: proper maken met warm zeepwater, aan de lucht laten drogen

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama! Wij zijn fan en jullie vast ook.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt