Activiteitenbal - Puffee - Colour Mix

€ 26,95

6 Items

Meet Puffee! Laat nieuwsgierige oogjes en kleine vingertjes kennismaken met de vele zintuiglijke eigenschappen van de Puffee activity bal.

De ronde vorm van Puffee is perfect om te rollen. Geef hem een duwtje en het speeltje zal een intrigerend geluid maken - het moedigt de kleintjes aan om erachter te kruipen. De schattige siliconen bijtring in de vorm van de staartvin van Puffee heeft verschillende texturen om knagend tandvlees te stimuleren en te kalmeren.

Ref: HRS186

Puffee Activiteitenbal Colour Mix van Done by Deer is een zacht babyspeeltje in de vorm van een speelse kogelvis in een zachte kleurenmix van blauw, poeder en mosterd. De zacht bal heeft veel eigenschappen om zowel de fijne als grove motoriek van je mini te stimuleren.

Materiaal: 100% polyester - vulling uit 100% recycled polyester, bijtspeeltje uit 100% siliconen

Wasadvies proper maken met een vochtige doek, niet wassen in de machine

Afmetingen: Ø12 cm

_

DONE BY DEER is op en top Scandinavisch kindermerk gecreëerd door Helene Hjorth. De collectie van Done by Deer zijn stijlvol, cute en gemaakt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Van kinderservies over knuffels tot bedlinnen met unieke grafische print, kijk/speel/droom jij mee?

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt