Activiteitenspeeltje Zebee - zwart

€ 29,95

1 Item

Curieuze handjes zullen deze Zebra meteen gaan ontdekken. Hij heeft contrastrijke strepen en verschillende texturen maar ook een ronde spiegel, zachte manen, een staart waar je aan mag trekken.

Daarnaast mag je ook op deze Zebra kauwen - of toch op de bijtringen - en friemelen aan de labeltjes. Als kers op de taart heeft dit beestje ook een belletje in zich dat een rammelend geluid maakt tijdens het spelen.

Ref: HRS038

Deze Done by Deer Activiteitenknuffel Zebee is een super interessante, gestreepte knuffel in de vorm van een zebra. Met de speelgoedhaak kan je hem makkelijk vastmaken aan een buggy, autostoel of box - binnen bereik van kleine handjes, zonder dat hij voortdurend op de grond valt.

Afmetingen: 28 x 7 x 22 cm

Materiaal cover: 100% katoen - vulling: polyester - ringen: harde kunststof/PP

Wasadvies: proper maken met een vochtige doek - speeltjes: handwas

Happy Home is de collectie van Done by Deer waar 7 'deer friends' ons meenemen op een speels avontuur. Leuke figuren en zachte tinten maken van de nieuwe designs echte wannahaves. In de collectie zitten coole bekers, bordjes, brooddozen, schattige knuffels, speeltjes en baby-essentiels voor jouw kleine hartendief.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt