Activiteitenspeeltje voor bad - Jelly

€ 13,95

5 Items

Rondjes draaien in het water en tegelijk je fijne motoriek oefenen, het kan allemaal met dit uniek grijp-, badspeeltje van Done by Deer.

Jelly de inktvis staat garant voor heel wat water- en badplezier tijdens het leukste moment van de dag. Het speeltje is lekker zacht en makkelijk vast te grijpen door kleine handjes.

Ref: HRS101

Activiteitenspeeltje voor bad Jelly van Done by Deer en de Sea Friends collectie. Dit uniek badspeeltje is leuk om naar te kijken, grijpen en zelfs mee in het water te nemen. Laat hem rondjes draaien op het wateroppervlak deze inktvis houdt ervan om in het rond te plonsen.

Afmetingen: Ø 10 x H 14 cm
Materiaal: 50% neopreen - 50% polyester.
Gebruiksadvies: wassen op mild programma en max 30°C - hangend te drogen hangen

_

Badtijd met de Done by Deer SEA FRIENDS is altijd dolle pret. Welkom in een zee van zachtheid en plezier. Ontmoet de zeevrienden Jelly en Wally en duik in een oceaan van zacht meerlagig badtextiel van mousseline en speels badspeelgoed. Wikkel de kleintjes na het baden of zwemmen in knusse handdoeken met capuchon, was je (pasgeboren) baby zacht met de tetra washandjes of neem poncho's mee voor warmte tijdens strandavonturen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt