Speelgoed om op te hangen Planeet en spiegel - Filibabba

€ 24,99

1 Item

Trigger de zintuigen van je lieveling met dit fijne activiteitenspeeltje. Je kleintje kan friemelen en hoort zo de knispergeluidjes en kan zichzelf bewonderen in het spiegeltje dat verstopt is in de planeet. Dit mooie speelgoed stimuleert het gezichtsvermogen en het gehoor van jouw kindje maar zorgt ook voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Ref: BBF167

Activiteitenspeeltje Planeet en spiegeltje van Filibabba is activiteitenspeelgoed met inspiratie uit de Scandinavische natuur, geproduceerd uit 100% biologisch katoen. De klittenbandsluiting aan het riempje zorgt ervoor dat het speeltje bevestigd kan worden aan de buggy of het autostoeltje, zo biedt dit speelgoed urenlang speelplezier tijdens wandelingen of lange autoritten.


  • Materiaal: 100% organisch katoen, vulling 100% recycleerbaar polyester
  • Afmetingen: 11 X 20 X 8 cm

Filibabba is een Deens merk opgericht in 2015, met zachte tetra-doeken, heerlijke babynestjes en handige babymusthaves in leuke kleuren in hun collectie. Het BabyNest was hun eerste ontwerp, waarin Nordic Niceness centraal stond. Christian Bendtsen en Lasse Rolighed Olesen creëerden het meest veilige, kwalitatieve en praktische nestje waar je lang geniet van hebt. Ze kiezen steeds duurzame materialen die heerlijk aanvoelen, alle producten dragen ook het GOTS-label. De organisch, zachte stoffen passen bij elke interieurstijl. Met Filibabba haal je de kalme en tijdloze sfeer van het noorden in huis.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt